Már megint ez mi lehet köhögés?
Kisfiam egész májusban beteg volt antibiotikum, köhögéscsillapítok halma stb..
Nos most 2 napja jár oviba megint és tegnap este megint elkezdett köhécselni ,annyira unom már ,most meleg van mi a fenétől kapott el valamit???Ráadásul van egy 11 hónapos kishuga aki egyből elkapja!
ami a legnagyibb baj hogy ha elviszem orvoshoz már remeg a gyomrom ha felír valamit ,mert nem tudom kiváltan!!
Nos nem vagyok kíváncsi a negatív kritikákra és bunkózásra !!elég nagy baj ez nekem hogy nincs pénzem!
Mivel a gyedem gyakorlatilag azonnal elfogy amint megkapom
De 62000.ft plusz családiból gondolom érthető hogy nem jövünk ki!
köszönöm a gyors választ
Igen C vit mindig van itthon,Jó közérzetes folyékony c vitamin nem rég kaptam anyumtól,akkor kinder luuf balzsam is van ,meg estére adtam neki Fenistil cseppet!!
Ja meg szedjük 1,5 hónapja az Aeriust is!!
Igen kezdődő poratka allergiája van de nem hinném hogy attól köhög kicsit hurutosan !
Köszönöm neked is kedves második válaszolóm,hát rájöttem én okoztam a bajt
vasárnap elmentünk egy kisebb sétára és nagyon meleg volt ,vettem üdítőt és buborékos hideg volt szerintem leforráztam a kis torkát.
Nem a Cebionra gondoltam ,hanem a jóközérzet c vitaminjára!!!
Néz meg www.jokozerzet.hu nagyon klasz dolgok vannak ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!