A Heim Pál kórházban "kell" hálapénzt adni? Akinek műtötték már gyermekét, az mennyit adott, ha adott?
Kelleni soha semmit nem kell... Viszont ha "jobb" ellátást szeretnél, jól jön sajnos... Ez a magyar egészségügy.
Viszont szerintem fontos ha adsz, akkor azt előre add, hátha jobban foglalkoznak a kicsivel.
Én anno 5 éve 15000 ezret adtam amikor mandulaműtéte volt a fiamnak.
Köszönöm annak, aki a kérdésre válaszolt.
Számomra teljesen természetes, hogy rendesen megfizetem az orvosokat, lehetőleg csak magánrendelésre megyünk, a gyerekeket is oda visszük. Abszolút nem érzem "hibásnak" magamat miatta, sőt. Az egészség a legfontosabb, főleg a gyerekeké.
A kérdést azért tettem fel, mert a Heim Pálban műtik a fiaimat, és jó lenne tudni, hogy ott szokás-e a hálapénz, vagy inkább sértő. Merthogy ez mindenütt máshogy van tapasztalataim szerint.
A Heim Pál-ban szerintem az orvosok többsége nem fogad el hálapénzt. Egyébként a gyermekorvosoknak nem is nagyon szoktak felkínálni hálapénzt (mindenkinek saját maga a legfontosabb, ez a szomorú igazság) és a gyermekorvosok, mikor ezt a szakot választják, ennek tudatában vannak. Tehát a döntő többségük hivatástudatból lesz gyermekgyógyász - tiszteletet nekik..
Azt tanácsolom, hogy ne adjatok borítékot, inkább egy szép és ötletes ajándékkosarat - és mindenképpen utána!
A nővérek olyan rosszul keresnek, hogy nekik valóban szoktak adni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!