Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kertes házban lakók, beoltattá...

Kertes házban lakók, beoltattátok a gyerekeket és magatokat kullancs ellen? Miért?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kullancs ellen nincs oltás, néhány vírustörzs ellen van, amelyeket kullancs is terjeszt. Lyme kórt simán elkapja az oltott, hisz az teljesen más kórokozó stb.

Én nem vagyok oltva, nem is leszek, mert az egyik kötelező oltásnál mini szívrohamom volt. Mióta nem oltanak, nem vagyok beteg sem, az elmúlt tíz évben egyszer volt torokgyulladásom, mert rögtön a hűtőből ittam gyümölcslevet.

2013. máj. 27. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:

2. válasz: "Többféle betegséget is terjeszt, amitől szeretném gyermekemet megóvni."

Amúgy én is be fogom oltatni a gyerekem, de sajnos a többféle betegség közül, amit a kullancs terjeszt, az oltás "csak" az agyvelőgyulladás ellen véd. Persze az is nagy dolog.

2013. jún. 4. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!