Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ti, hogy viselitek ha beteg a...

Ti, hogy viselitek ha beteg a gyerek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert én teljesen ki vagyok borulva.2 éves lesz már a fiam,tegnap kiderült,hogy mandulagyulladása van.Kikészülök tőle,hogy beteg és nem igazán tudok rajta segíteni.Szegényem egész nap nyöszörög,én meg vele sírok...nem bírom..

2012. jún. 15. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy a gyerek beteg. Remélem, hamar felépül és jobban lesz. Ne aggódj, biztosan hamarosan felépül és újra egészséges lesz. Adj neki sok pihenést, egészséges ételt és sok folyadékot. Vigyázzatok egymásra és legyetek türelmesek, a gyógyulás csak idő kérdése. Sok erőt és egészséget kívánok neki és Neked is ebben a nehéz időszakban.
2024. máj. 27. 19:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, most látom, hogy ez már régi kérdés. Nem baj, remélem jól vagytok.
2024. máj. 27. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!