Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek beteg lesz a kisfiam?

Szerintetek beteg lesz a kisfiam?

Figyelt kérdés
Este 7 óta sír kisebb nagyobb megszakításokkal. 1 éves. Abszolút nem sírós baba, nagyon ritkán sír, max ha elesik. Nem is vacsizott, csak tápszert ivott. Egyszer sikerült elaltatnom, de fél óra múlva sírva kelt. Foga tuti nem, mert most jött ki neki 3 úgy hogy abszolút nem volt nyűgös és nem látok most mást duzzatnak. Szerintetek fáj valamije? Adjak neki fájdalomcsillapítot? De nem lázas.

2012. máj. 30. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még lehet szerintem a foga. Ha szirupból adsz neki egy felet, szerintem nem ártasz vele. De lehet front is, iszonyú ami van a napokba..legalábbis nálunk. :(
2012. máj. 30. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szinte biztos hogy fáj valamije, tutira nincs láza? ha nincs akkor a foga lesz, vagy esetleg a pocakja
2012. máj. 30. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Foga! Én szinte biztosra veszem. Ha nem beteg, nem evett öszevissza és nem fájhta a hasa, akkor mi más lehetne a baj? Én ilyen esetekben adok neki egy kevés nurofent.

Hogy alakult az éjszakátok? Aludt? Meddig sírt még?

Az én fiamnak jött ki 2 foga úgy, hogy észre sem vette, pár napra rá jöttek/jönnek a következők, csupa takony, tiszta hiszti, szóval nem törvényszerű, hogy 1-1 fog totál egyfrmán tünetmentesen vagy egyforma tünetekkel jön.

1 éves az enyém is.

2012. máj. 31. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...esetleg még a torka. Kukucskálj bele, ha piros akkor tuti amiatt sír, és nem eszik.
2012. máj. 31. 09:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem sokat aludtunk. Eldugult az orra. De még mindig nem lázas szerencsére. A bal szeme viszont furi, mert könnyes. A kedve már jobb, mint este. Valószínű az zavarta, hogy nem kap az orrán levegőt. Remélem nem lesz nagyobb baja...
2012. máj. 31. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2024. máj. 27. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Már 12 éves?
2024. máj. 27. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Rendbejött tuti ;)
2024. máj. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!