Kislányom 2 éves, lassan 1 hete minimálisan köhög, egy picit hörögve veszi a levegőt, napi párszor kell csak törölni az orrát, ami bedugul néha. Ma reggel zöld színű volt az orrváladéka. Nem tudom, hogy ezzel kell orvos vagy nem?
Figyelt kérdés
Nálunk szuloknel is már másfél hete tart ez a nyavaja és elég nehezen múlik. A gyerekorvos sem ír elsokorben gyógyszert rá.
Egyébként jó a közérzete, nem lázas. Azért is vagyok tanácstalan, mert nem volt még beteg igazán. Ez sem tűnik vészesnek.
ma 16:32
1/6 anonim válasza:
Ha nem lázas, nincs rosszul, akkor hagyjad. Azért van az immunrendszer, hogy legyőzze a kórokozókat.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,csak már elhuzodik egy hete aztán azért gondoltam.
ma 17:14
3/6 anonim válasza:
1 hete?
Fiam 8hete köhög... Jobb lesz, ha megszokod.
4/6 anonim válasza:
Osztol tavaszig a gyerekek kohognek, tusszognek, taknyosak. Ez van, teljesen normalis, ez NEM betegseg.
5/6 anonim válasza:
Javul vagy rosszabbodik ? Nálam az döntene, ha azt látom, hogy önmaga képes leküzdeni, akkor nem vinném. Milyen volt mondjuk 2-3 napja, milyen most ? Eltér a viselkedése a szokottól?
6/6 A kérdező kommentje:
Az orrfolyás, orrdugulas intenzívebb, közerzete nagyon jó.
ma 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!