11 hónapos oltás után másnak is nyűgösebb a babája?
Nem tudom mi az a "belső láz", amit 2x is írsz, szóval gondolom nem elírás - vagy lázas a gyerek, vagy nem.
Nálunk nem az asszisztens fogja le a babát, hanem a szülő, mármint a felsőtestét, és csak a lábát fogja az asszisztens, ettől függetlenül persze még felizgathatja magát, de azért az más szerintem, ha nem is lát és így megijesztik, fájdalmat okoznak neki, ezt legközelebb így ne engedd.
Milyen oltást kapott 11 hónaposan? Az enyém most 7 hónapos, kedden kapta a 2. Bexserot, és 12 hónapos koráig nincs több kötelező, akkor kell majd mennünk. Minden oltásra lehet egy kis láz, duzzanat, pirosság az immunválasz, főleg ha előtte beteg volt, kicsit gyengébb volt az immunrendszere, ha nyűgös adj neki lázcsillapítót. És igen, lehet, hogy most azért zaklatottabb kicsit, nehezebben alszik, mert ennyire durván, nélküled fogták le az oltáshoz, meg már jobban tudatában van mi történik mint pl. 3 vagy 4 hónaposan. Nem kell ezt túlparázni, lehet rajtad is érzi, hogy feszült, ideges vagy, pár nap és elmúlik majd valószínűleg.
Belső láz- hívtam az orvost hogy a kicsi nagyon nyűgös, meleg a feje mint mikor lázas meg a kis teste is, ki van pirulva az arca, könnyezik a szeme, és olyankor szokatlanul sokat iszik vizet, de viszont ha hőt mérek neki akkor normális, + valószínűleg fájt a feje mert állandóan dörzsölte és nyomkodta mindenhova (ágy, föld, akár belém is). Azt mondta az orvos hogy belső láza van adjak neki Panadolt.
Nálunk itt nem is engedik hogy a szülő fogja a gyereket.az enyém kapott születésekor 2 bcgt, ezen kívül van kötelező oltás 2 hónaposan, 4 hónaposan, 11 hónaposan, 12 hónaposan, 5 évesen, 6 évesen, és 14 évesen ha jól tudom. A nem kötelezőket nem adattam be. Nálunk mivel a lányom nem akarta hagyni magát és forgott volna oda vissza, elég durván szinte rá telepedett az aszisztensnő, szinte rá feküdt.. minket szülőket meg odébb is küldtek mert "nem férnek" tőlünk végezni a dolgukat és ezt így szokták :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!