Keltenétek orrot szívni?

Figyelt kérdés
Náthás lett délután már szívni is kellett az orrát a kisfiamnak 13 hónapos. Most fent vagyok figyelem. De olyan szipogva veszi a levegőt mármint hallani hogy tele az orra közbe nyitogatja a száját ki úgy is veszi a levegőt de nem tudom most keltsem e orrt szívni vagy úgyis felkel majd magától?

tegnapelőtt 01:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes szívni, ha felkel rá, mert nem kap levegőt. Mikor nagyon náthás volt, akkor 1-2x volt ilyen. Kiszívtuk az orrát és aludt is vissza szépen. Pedig nagyon aggódtam, hogy majd nem fog aludni.
tegnap 10:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Első éjszaka kelt 2x szívtam vissza aludt most szépen alszik szerencsére. Tettem a feje alá reflux párnát és bekentem a mellkasát légzés könnyítő krémmel. Mintha így jobb lenne
ma 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!