Keltenétek orrot szívni?

Figyelt kérdés
Náthás lett délután már szívni is kellett az orrát a kisfiamnak 13 hónapos. Most fent vagyok figyelem. De olyan szipogva veszi a levegőt mármint hallani hogy tele az orra közbe nyitogatja a száját ki úgy is veszi a levegőt de nem tudom most keltsem e orrt szívni vagy úgyis felkel majd magától?

tegnapelőtt 01:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem érdemes szívni, nehogy kialakuljon a szájlégzés nevű meglepően káros szokás.
tegnapelőtt 01:23
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Ha nagyon szlörcsög, én az ágy mellé szoktam készíteni az orrszit. Nem a szájlégzés miatt (nem csak), hanem, hogy ne csorogjon a torkára a takony, további kellemetlenségeket okozva.
tegnapelőtt 03:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyugodtan alszik akkor nem, ha vergődik, nyöszörög akkor igen.
tegnapelőtt 05:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Beteg gyereket sosem ébresztünk.
tegnapelőtt 07:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Na végül nem keltettem magától sírt forgolódott úgy kiszívtam neki. Köszönöm.
tegnapelőtt 07:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se éri meg felébreszteni ezért.
tegnapelőtt 07:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak akkor szívtam, ha felébredt mert zavarta.
tegnapelőtt 08:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kelteném.

Magamról tudom, hogy mennyire rossz, mikor takonykóros vagyok (ráadásul allergiás is, szóval augusztól októberig vagyok orrfolyós menetrendszerint fixen + a random vírusok), és legalább éjszaka jó, míg alszom.

Ha felébred, akkor nyilván szívnám neki, legalábbis ha azt tapasztalom, hogy emiatt ébredt, de amúgy hagynám pihenni, míg egy picit is tud.

tegnapelőtt 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak akkor szívom, ha felébred rá. Szerintem jó, ha tud pihenni, betegen ez amúgyis nehéz, én is örülök, ha taknyosan sikerül egyáltalán elaludnom, engem ne keltegessen senki, hogy fújjam ki az orrom. :D
tegnapelőtt 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Ejjel sosem voltam hajlando ha fent van,ha nem. Nem keltjuk a tobbieket ezzel. Ugyis kifolyik ha annyira taknyos. De alt. Mindkettonek garatba folyt hatra. Azt meg hiaba szivod.
tegnapelőtt 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!