Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2 hónap alatt 3x hányt hajnalb...

2 hónap alatt 3x hányt hajnalban a gyerek. Mitöl lehet ez?

Figyelt kérdés

Eddig nem szóltam a dokinak, mert 2x ebből ugyanazt ette, így arra fogtam, de most teljesen mást evett és ugyanúgy hajnali 2-3 között hányt megint. 1-4x hány/alkalom. Nagyobb mennyiséget. Azt mondta előtte fájt a hasa. Utána mintha elvágták volna. Hasa nem megy, mást tünet nincs (egyelőre).

A héten keresem a dokit amúgy is, akkor elmondom neki.

Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a gond?

nov. 25. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen idős a gyerek?

Mit evett a gyerek vacsorára?

Nekem epe érzékenységre húz, de ez így túl kevés infó.

nov. 25. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:
4 éves. Vacsira egy negyed bagettet evett virslivel, sajttal és majonézzel, 1 szelet uborkát és 1 szelet kakaós-túrós sütit.
nov. 25. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:

A virsli, a majonéz és az uborka is tudja ingerelni az epét.

Ha nap közben eszik ilyesmit, utána jól van?

nov. 25. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!😊 Múltkor aznap paradicsomlevest, 4 órával később ananászos smoothie-t fogyasztott. Mind a kettőször.
nov. 25. 12:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Többször evett már ilyet, de nem volt gond.
nov. 25. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Két hónap alatt három alkalom nem olyan sok, és nem is lehet valami konkrét betegség. Sokkal inkább az előtte fogyasztott ételekkel lehet valami gondja. Ráadásul nem egyik-másik étel, hanem ételek egymásutánja is tud ilyet eredményezni. Egyéni érzékenység, tehát nehéz általában megtalálni az okot, figyelni kell, mikor történik.

Természetesen a doki többet tud, meg kell beszélni vele.

nov. 26. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!