Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért lehet,ha egy anya nem...

Miért lehet,ha egy anya nem akarja kezeltetni gyermeke súlyos, életet veszélyeztető betegségét?

Figyelt kérdés

A kórházban az orvosok által kiadott gyógyszereket sem adta be neki,kidobta. Csak gyógyteát meg ilyeneket adott neki. Szerencsére észrevették az orvosok,hogy mindig olyankor van rosszabbul, ha az anyja ott van vele.

De otthon állandóan gyógyszerezi különböző nyugtatókkal,hogy "ne legyen vele baj".

Milyen hozzáállás ez a saját gyerekéhez? Mire jó neki,ha meghal a gyereke?

nov. 24. 22:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem abban kértem segítséget, hogy igaz-e...

Én adományozni szoktam nekik gyerekruhát, szóval létező emberek.

Inkább a lelki-mentális háttere érdekelne. Hogy miért nem akarja. Számomra érthetetlen.

Nekem betegen született a gyerekem,rengeteget voltunk kórházban az első 5 évben. Mindent próbáltunk megadni,csakhogy jobban legyen...

nov. 25. 11:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Münchausen szindrómás anyák ragaszkodnak ennyire ahhoz, hogy márpedig legyen és maradjon beteg a gyerekük.
dec. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!