Hány éves korában volt himlős a gyereked?
Figyelt kérdés
nov. 23. 09:00
11/17 anonim válasza:
#9es az én kislányom tavaly volt bárányhimlős 5 hónaposan. Akkor még nincsenek beoltva...
Az hogy pár éve beindult az oltás még nem elég ahhoz, hogy eltűnjön a vírus. A mi orvosunk szerint legalább 10 év mire teljesen kikopik.
12/17 anonim válasza:
11-es, persze, tudom, hogy nem azonnal tűnik el. Úgy értettem, hogy az én gyerekeim be vannak oltva, és oltás előtt pedig nem kapták el. Így ők nem voltak, valószínűleg nem is lesznek.
13/17 anonim válasza:
A mieink be vannak oltva, de ennek ellenére elkapták, mikor a kicsi 3 évesen az oviból hazahozta. A nagyobbak akkor 5 és 7 évesek voltak. Sajnos szegény középső 2 évre rá megint elkapta a suliban. A doki csak lesett. Azt mondta, magyon-nagyon ritkán, de előfordul ilyen.
14/17 anonim válasza:
Nekem szolt az infektologus hogy az oltas 10/15 evig ved. Ergo,mikor 20 ev korul van a gyerek,nezessetek ellenanyagot vagy kell ujabb oltas!! Pont akkornjar le az ellenanyag,mikor a lanyok szulokepes korba ernek, es egy terhesseg alatt elkapott baranyhimlo a babara vegzetes lehet, de sajnos a mi varosunkban felnott anyuka is halt mar bele.:(
15/17 anonim válasza:
Napra pontosan meg tudom mondani: hat év, kilenc hónap és 9 nap. :) Elsős volt, szenteste mindenképpen fel akarta venni az ajándékba kapott ruhát, és jé, gyerek, mi ez a pocidon? :)
16/17 anonim válasza:
4 éves volt a nagyobbik lányom, 7 hónapos a kisebbik.
17/17 Senior Séf válasza:
6 évesen esett át a bárányhimlőn , csakúgy, mint annak idején én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!