Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hány éves korában volt himlős...

Hány éves korában volt himlős a gyereked?

Figyelt kérdés
nov. 23. 09:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

#9es az én kislányom tavaly volt bárányhimlős 5 hónaposan. Akkor még nincsenek beoltva...

Az hogy pár éve beindult az oltás még nem elég ahhoz, hogy eltűnjön a vírus. A mi orvosunk szerint legalább 10 év mire teljesen kikopik.

nov. 23. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11-es, persze, tudom, hogy nem azonnal tűnik el. Úgy értettem, hogy az én gyerekeim be vannak oltva, és oltás előtt pedig nem kapták el. Így ők nem voltak, valószínűleg nem is lesznek.
nov. 23. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A mieink be vannak oltva, de ennek ellenére elkapták, mikor a kicsi 3 évesen az oviból hazahozta. A nagyobbak akkor 5 és 7 évesek voltak. Sajnos szegény középső 2 évre rá megint elkapta a suliban. A doki csak lesett. Azt mondta, magyon-nagyon ritkán, de előfordul ilyen.
nov. 23. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem szolt az infektologus hogy az oltas 10/15 evig ved. Ergo,mikor 20 ev korul van a gyerek,nezessetek ellenanyagot vagy kell ujabb oltas!! Pont akkornjar le az ellenanyag,mikor a lanyok szulokepes korba ernek, es egy terhesseg alatt elkapott baranyhimlo a babara vegzetes lehet, de sajnos a mi varosunkban felnott anyuka is halt mar bele.:(
nov. 23. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Napra pontosan meg tudom mondani: hat év, kilenc hónap és 9 nap. :) Elsős volt, szenteste mindenképpen fel akarta venni az ajándékba kapott ruhát, és jé, gyerek, mi ez a pocidon? :)
nov. 23. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:
4 éves volt a nagyobbik lányom, 7 hónapos a kisebbik.
nov. 23. 17:04
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
100%
6 évesen esett át a bárányhimlőn , csakúgy, mint annak idején én is.
nov. 30. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!