Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

A férjem is beteg

Láz mandulagyulladás

Én is de csak sima torokfájás

és a gyerek is neki fülgyulladás..

Mindhárman más betegség.

Hogy oldjuk meg hogy ne kapjuk el pluszba egymástól a betegséget a már meglevő mellé/után?

okt. 30. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Antibiotikum, C-vitamin, és/vagy sok gyümölcs
okt. 30. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez mind más betegség, csak mindenkinek más része érzékeny és oda húzódik rá. Ami nekem kis torokfájás, ha a férjem is elkapja neki mindig olyan torokgyulladasa lesz, hogy egy hétig nem tud beszélni a fájdalomtól. Én nem gondolkodnek ezen, nem fogjátok elkapni egymástól.
okt. 30. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy 2-es írja.Nálunk most ment valami végig a családon,5 gyerek van.Kezdte az ovis,láz,torokfájás.Par nap múlva a bölcsis,nagyjából ugyanez,ugyanekkor a nagylány hazajött a kollégiumból,láz,mandulagyulladás.Utána a nagyfiam jött haza a suliból,neki is a torka fájt,mire kimentek belőle,az én fülem gyulladt be.Állítólag nekem is gyulladt a torkom,mandulám,de ebből semmit nem érzek, ellentétben a fülemmel.Én valóban fülfájós vagyok amúgy is.Egyébként sokmindent nem tudsz tenni,szeditek a gyógyszereiteket,eszitek a vitamint,nem észtek/ősztől egymás után.Mást nem tudsz tenni.
okt. 30. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy ugyan az a kórokozó.
okt. 30. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti ugyanaz. Nekem pl a mandulámra megy rá minden, még így felnőttként is. Volt olyan, hogy a fiamtól elkapott mezei náthának antibiotikum lett a vége, mert lázas voltam és nyelni is alig tudtam, ő meg megúszta köhögéssel meg egy kis orrfolyással.
okt. 30. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly karácsonykor mind a 4-en covidosak voltunk. A nagylányomnak hasfájás, hányinger, a kisfiamnak közel 40 fokos láz+köhögés, nekem hőemelkedés, fülfájás, orrfolyás, a férjemnek pedig semmi tünete nem volt.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ugyanaz a vírus teljesen más tüneteket okozott nálunk is. Valószínűleg nálatok is így van.

okt. 30. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ugyan az a kórokozó, de igazából annyiban már mindegy, hogy napok óta fertőzitek egymást 🤷🏼‍♀️, dok betegség a tünetek előtt is már fertőz, mire kiderül már mindegy. Nem mutatnak mindig teljesen azonos tüneteket. Amitől fáj a torkotok az kisgyereknél simán csinálhat fülgyulladást, anatómiailag hajlamosabbak a fülgyulladásra, pikk-pakk rátud menni a fülre, arcüregre.
okt. 31. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!