Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mire utalhat a széklet színe?

Mire utalhat a széklet színe?

Figyelt kérdés
Üdv. Van egy 3 hónapos kisfiam, aki sajnos 2. Hónapos korában, még oltás előtt szamárköhögéses lett. 3 hetes antibiotikum kezelés kapott.. most itthon vagyunk már lassan egy hete kiengedték a korházból, de azóta folyamatosan zöld a széklete eddig világos zöld volt most egyre sőtétebb.. korházban is zöld volt de azt mondták sajnos ez van nincs amit tenni... de kezdek nagyon megilyedni, hogy az antibiotikum kezelésnek már 1 hete vége és még most sem múlik el, sőt erősödik a színe.. ( amúgy tápszert és cicit is adok neki ) az orvost aki kezelte nem merem felhívás mert nagyon bunkó, és ideges... nem válaszol a kérdeseimre.. viszont a többi orvosok tudatlanok.. előtte voltam a kisbabammal 3 orvosnál is, egyik sem tudta meg állapitani, hogy a fiam szamárköhögéses.. azzal nyugtattak, hogy majd az anyatej még gyógyítja a kisfiamat.. ezzel elvettek 2 hetet a fiam gyógyulási idelyéből... ( Erdélyben élünk. ) na mindegy szerintetek normális, vagy kell aggódnom a zöld széklet miatt?

okt. 11. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is, nagyon örülök, hogy jól van a babád!❤️❤️ Másodszor, a zöld széklet nem gond, nagyon gyakori anyatejes és tapszeres csecsemőknél is, és gyakran minden ok nélkül van, vagy ha van is valami ártalmatlan oka, az elmúlik egy idő után. Nekem is zöld volt pár hétig a gyerekem szeklete kb pont annyi idősen, mint amennyi most a tied, felhívtam vele a gyerekorvost, és konkrétan meg se nézte, csak annyit mondott, ne aggodjak, majd elmúlik. Így is lett🤷 biztos nem engedtek volna haza titeket a kórházból, ha gond van!
okt. 11. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Első lányomnak zöld volt anyatej és tápszer mellett is, most a másodiknak(3 hónapos) is zöld anyatej mellett. Én nem aggódnék. Ez gyakori dolog
okt. 11. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, segítséget. Megnyugtattatok kicsit. :) minden jót nektek! 🥰
okt. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!