Lehetőség van házhoz hívni a gyermekorvosunkat. Mennyibe szokott ez az extra szolgáltatás kerülni? Nem mertem még megkerdezni, többi anyuka a varoban nem tudja....
Rendelőben mindig őrület van, sokat kell várni,3 gyerekem van. 5eves,picik ikrek 6 hónaposak. Elég komplikált együtt menni.
Hozzánk még nem jött, de semmi illetlen nincs abban, hogy megkérdezed, csak tájékoztatást kérsz és érdeklődsz. Az eseted érthető és jobb is, ha kimegy az orvos, nem lesznek pluszban betegek a váróban a gyerekek, sem te. Óvatosan rá lehet kérdezni. :)
szept. 26. 23:58
2/8 anonim válasza:
A védőoltást ugyan konkrétan nem tudom, de mikor gyerekként hozzánk kihívta anyám a gyerekorvost (volt, amikor betegségre injekciót is kaptunk), akkor csak hálapénz jelleggel dugta oda a pénzt. Mert az az orvos speciel elfogadta, sőt elvárta.
De a házhoz menetelnek nem volt törvényes tarifája. Ha kimegy, nem kérhet érte pénzt.
szept. 27. 01:29
3/8 anonim válasza:
Kerdezd meg, de oltas miatt nem szoktak kijarni, csak surgos esetben, ha naggyon muszaj.
szept. 27. 05:04
4/8 anonim válasza:
Nálunk 20 ezret kér érte, számlával.
szept. 27. 06:27
5/8 anonim válasza:
De mi a komplikált? Az 5 éves oviköteles gyereket nem kell vinned a 6 hónapos kicsikkel együtt! Miért kéne?
Nálunk oltásért nem jön házhoz.
Betegség miatt meg ingyen.
szept. 27. 06:37
6/8 anonim válasza:
Nem értem mi akadalyoz meg abban, hogy felhívd a rendelőt és megkerdezd.
szept. 27. 06:45
7/8 anonim válasza:
Nálunk (vidéki megyeszékhely) 5 ezer a kiszállás plusz 2 ezer az oltás beadása. Ha nem kötelező oltás, akkor 5ezer az is. Ki van írva a rendelőben.
szept. 27. 11:29
8/8 anonim válasza:
Par eve 7000 volt, gondolom azota mar 10 ezer is van evy kiszallas. Oltast nem adott haznal, azert a rendelobe be kellett menni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!