Magán házi gyermekorvos, aki házhoz kijön Budapesten? Ajánlatok, légyszi?
Egyszerűen nem tudom miért, de hiába keresek, a neten nem találok ilyet.
Köszönöm!
Mert nincs is ilyen. Magán háziorvos? Sose hallottam róla.
Ha nagyon beteg a gyerek kimegy a háziorvos, de inkább az ügyelet jön ki, vagy te vidd be.
1!
Még nálunk vidéken is van ilyen.
10000 ft/rendelés ha Te mész oda a gyerekkel, ha kijön nem tudom mennyi mert még nem volt rá szükség. Amúgy én 88-ban születtem, akkor is volt már ilyen.
Tényleg nem hallottál még magán gyerekorvosi rendelésről?
Rengeteg előnye van. Nem kell sorba állni (tudom sztkba is lehet időpontot kérni...ilyenkor is minimum még 1 órát vártunk mindig a 40 fokos lázas hányós gyerekkel amit baromira meguntam), nincs tömegnyomor és a lábfájásra nem mondják hogy covid...
Kérdező!
2-es vagyok.
A mi dokink nem hirdeti magát sehol, idős is, nem foglalkozik a nettel és a médiával. Amúgy meg tele van, nincs is rá szüksége.
Ismerősök útján találtam rá.
2. Magán gyermekorvosi rendelés van többféle (pulmo, gastro, neuro pl.). De magán háziorvos nincs. Sem gyerek, se felnőtt. És egy magánorvos sem megy házhoz. Nem tudom hol van a még nálatok vidéken is, de kivàncsivá tettél 😂
Én 89-es vagyok, a mi gyerekorvosunk akkoriban havi 2000 ftért kijött házhoz, felírt pár receptet a nevemre anyáméknak, nagyszüleimnek, de ha beteg voltam be kellett menni 😂
4!
Nálunk akinek magán gyermek háziorvos rendelése van, Ő pl n is dolgozik állami szférában csak magánban...miért ne lenne?? Nem is értem miért értetlenkedsz??? Ha van specializálódva szakterüetre akkor általános gyerekorvos miért ne lehetne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!