13 éves gyerek kórházba kerül, szülő bent lehet vele? Bent alhat?
5,6
Valóban nem írta. Átlag gyerekre gondoltam, valami egyszeru problemaval. Átlag 13 évesnek nem kell anyu a kórházban 24 órában.
Lehet, hogy bent alhat, de gyáp csak 12 éves korig jár, szóval a szülő vagy nem dolgozik, vagy szabadságot vesz ki,vagy a gyerek kórházi kezelésének végére már nem fog dolgozni.
Egy 13 éves már nem igényli, hogy anya mellette legyen, sőt a legtöbb 13 évesnek szerintem ciki, ha anya ott ül egész nap mellette..
Ha közel van a kórház, én azért hazamennék éjszakára.
Nekünk egy összecsukható kempingágyat adtak, azon aludni elég kényelmetlen volt. Igaz, hogy nekem még csak 2 hónapos volt a gyerek, nyilván nem hagytam ott éjszakára. Most már kibírná, ha este 10-kor hazamennék, és reggel 6-ra mennék vissza.
Szabit vennék ki, hogy nap közben vele lehessek, vagy bevinném a laptopom, szerencsére én tudok úgy dolgozni. De azért egy kórházi kezelés alatt elég nagy trauma lenne a gyereknek, ha ott maradna egyedül napokra, hetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!