Átlátszót bukik a baba. Refluxos lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, már jeleztem a védőnőnek, hogy szerintem sokat bukik, de mivel szépen növekszik a súlya, azt mondta ez normális is lehet, viszont pár napja olyan mintha víz jönne neki vissza pedig nem is kap vizet csak anyatejes. Elég sírós baba, amire azt mondta a gyerekorvos hogy azért, mert sokat van cicin és sok levegőt nyel. Másnak volt már ilyen? Ez normális?
Holnap megyünk gyerekorvoshoz, ott is jelezni fogom de addig is hátha valaki tapasztalt már ilyet.
aug. 25. 06:31
1/8 anonim válasza:
Mi az, ami szerinted sok? Milyen mennyiség? Milyen gyakran?
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan fél tenyérnyi kb. és szinte minden evés után vagy rögtön büfiztetés közben vagy van hogy rá egy fél órára vagy egy órára jön vissza.
aug. 25. 09:56
3/8 anonim válasza:
Mennyi idős? Mikor beindul a nyáltenger simán bukhat olyan vizeset/nyálasat vissza.
A kisfiam volt nagyon bukós,sugárban jött sokszor belőle, de mivel neki is a súlya ment szépen felfelé,így csak hagytuk. Mikor felült és a hozzátáplálással sokat javult, aztán szépen el is múlt.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat az lemaradt, 2 hónapos.
aug. 25. 12:43
6/8 Szofiflori válasza:
2 honapos volt a fiam amikor korhazba kerultunk reflux miatt! O neki is mindig vissza jott az anyatej. 2 alkalommal voltam hazi orvosnal vele enmiatt de nem torodtek velunk a vegen megvartak amikor vert is hanyt ugy egyenesen a korhazba mentunk bent is tartottak megfigyelesre/vizsgalatokra de mivel minden rendben volt egy tenyleg reflux miatt hanyt vert! Van ra szirup! De elobb menjetek orvoshoz :) nekem kinotte 7honapos korara :)
7/8 anonim válasza:
Egyébként igen, recept nélkül lehet kapni szirupot,.Gastrostuss a neve, de ritka undormány, az én babám sehogysem nyelte le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!