Mezler2 kérdése:
Miért fájhat a 9 éves gyermekem (lány) lábfeje?
Figyelt kérdés
A gyereknek fáj a lábfeje egy ponton. Ez van úgy, hogy hetekre elmúlik, mintha nem is lett volna, majd újra előjön. Az egész kb. 2 hónapja van, vagyis kétszer fájt neki napokig majd hetekre elmúlt.júl. 27. 11:48
1/7 anonim válasza:
Távgyógyítást is kérsz, vagy csak diagnózist?
2/7 A kérdező kommentje:
Azt kérem, hogy ha van olyan akinek szintén előfordult ilyen, az megossza a tapasztalatait.
júl. 27. 12:12
3/7 anonim válasza:
Nekem például a magnéziumhiánytól és a megerőltetéstől fáj, olyan, mint a lábikragörcs, csak lábfejben.
De nem hinném, hogy egy kilenc éves kislány hasonló problémakkal küzdene, mint egy felnőtt nő, így hiába hasonlóak a tünetek.
4/7 A kérdező kommentje:
Aha,köszi.
júl. 27. 13:34
5/7 anonim válasza:
Nekem mindkét mostanra nagy gyerekem lábfeje fájt anno, voltam vele ortopéd dokinál is. Alaposan megnézték őket, de azt mondták h nincs velük semmi extra, csak mivel most vannak serdülőkorban, ez normális h ott a csont növekedési zónájánál fáj neki. A lányomnak 2 évig jött-ment a fájdalom és volt h tesiből is kellett felmentés. Nagyon fontos a jó cipőválasztás és a lábtorna + mi itthon mindig mezítláb is vagyunk. Mindegyik kinőtte (szó szerint 😀), de azért csak erre ne alapozz, mutasd meg ortopéd dokinak mert lehet h nálatok más az ok, vagy lehet h talpbetét kell.
6/7 A kérdező kommentje:
5: Köszi, nagyot segítettél!
júl. 27. 15:44
7/7 anonim válasza:
Lúdtalp, befelé dőlő boka a leggyakoribb ok. Vagy ha olyan sportot űz, pl. kosár vagy más ugrálós. Gyerekorvos nézzen rá, továbbküld ortopédiára vagy reumatológiára, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!