Mitől hányhatott a fiam?
3 nappal ezelőtt a semmiből rosszul lett a fiam. Az történt,hogy 29-30 fok volt nála és hiába mondom mindig hogy igyon, alig iszik,majd egyszer csak enni kert, rá egy órára pedig egy kakaót. Fél óra után el kezdett fájni a hasa erősen. Egyszer el ment wc-re ott normál széklete volt,később csak fájt neki, és ki hányta a kakaót. Utánna jobban is lett. Még egy picit fájt a hasa aztán pedig mire lefekvés volt,már teljesen el múlt és jól érezte magát. Néha van,hogy kakaó ivás után fáj a hasa de aztán büfizik 1-2* és már jó is minden. Lehet valami vírus,vagy a meleg, esetleg laktóz probléma?
Ha máskor elkapja a hányós vírust,akkor sajnos nem ennyi. Hanem szegény a lelkét ki hányja. Tökéletes étvágya volt már másnap reggel és azóta is
Én is erre gondoltam.
Meg eleve miért csak azt hányta ki, ha vírusa van , nem igaz? Szerintem is a kakaó volt a ludas, mert akkor ahogy távozott belőle, nem lett volna már is jobban. Azóta el hiszi, hogy innia kell,és enni is többet tud így
Semmi baj, nem azért írtam 😊
De már nem tudom mire gondoljak. Félek hogy tényleg virus. Bár nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!