Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogyan öltözztessem a 4...

Hogyan öltözztessem a 4 hónapos kislányom estére?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategóriába rakjam.

A 4-en lakunk, nagyon meleg van fent, nincs klíma, csak ventilátor, amit nem kapcsolunk fel, max úgy, hogy csak a páromra menjen.

Nem tudom hogyan öltözztessem a kicsit alváshoz. Valószínűleg neki is melege van, hisz rólunk szó szerint folyik a víz. Eddig egy vekonyabb naciban, zokniban és bodyban aludt. Tegnap előtt gondoltam melege van neki is , így csak egy bodyban altattam, jól is aludt, de reggelre úgy ébredt,hogy be volt dugulva az orra, pici slejm volt benne. Most megint rövid ujjú bodyban altattam egy zoknival naci nélkül, egy vékony textilpelussal takargattam, de lerúgja magáról és most nagyon rosszul aludtunk. Hallom, hogy tele a kis orra, szürcsög. Nagyon nem tudom eldönteni hogyan öltözztessem:( ablak a másik szobában van nyitva, ahol az ajtó zárva van, + a konyhában, ami a szobánktól messze van. Semmi levegő nincs a szobában, nem merek ablakot nyitvahagyni, én is faztam már meg úgy.

jún. 23. 05:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A body böven elég, minden egyéb nélkül!

Az ablakot meg nyugodtan hagyd nyitva

jún. 23. 07:37
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Elég a body, én mondjuk zoknit adnék rá, mert én is abban alszom. Az ablakot is hagyd nyitva nyugodtan - azért nem aludt jól, mert tele volt az orra, nem azért, mert fázott.
jún. 23. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 6hónapos. Napozóban altatom zokni nélkül. Így is folyik a víz róla. Nincs klíma, se venti, kb 26-27fok van a házban.
jún. 23. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak pelusban meg egy ujjatlan pólóban altattam ilyenkor a kisfiam. Zoknit véletlenül se adj rá... Nyugodtan hagyd nyitva az ablakot.
jún. 23. 08:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Azóta már 4x szívtam ki neki orrszivoval, jött belőle rendesen slejm.. de akkor mitől lehet megfázva?
jún. 23. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem megfázva van, hanem elkapott valami fertözést.
jún. 23. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:

En a 2 hetesemet is egy bodyban altatom + zokni, es textil pelenkaval takarom be.

Emeleti szobaban vagyunk van vagy 30 fok meg estenkent is 😄

jún. 23. 18:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
jún. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!