Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 4 hónapos babámnak ma vettem...

Renik96 kérdése:

4 hónapos babámnak ma vettem egy Nasivin baby-t, na most hiába nyomkodom nem jön belőle semmi, csak ha lefelé fordítom akkor csapódik ki belőle egy kicsi, vagy ennek ilyennek kell lennie? Nem permet jön belőle?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen. Pici csepp jön belőle.
2023. márc. 20. 21:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Akkor megnyugodtam.
2023. márc. 20. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1#-es. Orrcsepp egyébként,most megnéztem a betegtájékoztatót is,ha egyről beszélünk.:D amúgy régebben én is azt hittem,hogy orrspray és permetnek kellene jöjjön,utána jöttem rá,hogy ja nem.:D
2023. márc. 20. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az csepp. Fejjel lefelé kell tartani, és cseppenteni vele. :)
2023. márc. 20. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Az nekem is feltűnt, hogy csepp van rá írva, ezért gondoltam is, hogy lehet így a normális 😃

Csak a betegtájékoztató permetezést írt, meg a piklije is olyan, mint egy orr spaynek, ezért megtévesztő volt számomra.

2023. márc. 20. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

Ez ilyen xar!!énvittem már vissza és nem en voltam.az első...

Lekell fektetni és ez nem.spray hanem csepp..

2023. márc. 20. 22:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkoztam, hogy visszaviszem😅, de előbb gondoltam megkérdezem.
2023. márc. 20. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam vele annak idején. De végül nem vittem vissza, hanem elolvastam a betegtájékoztatót 😂
2023. márc. 20. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont az volt fura, hogy cseppet kaptunk, akkor miért orrspray. 🤣

Aztán rájöttem, hogy hogy működik. Amúgy szar, és gyűlölöm, mert nem látom, cseppen-e az orrába. Csak pici babának csepp nincs másmilyen sajnos.

2023. márc. 21. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!