Gennyes, gyulladt ujj + oltás. Csak én gondolom túl?
A 3 hónapos babámnak a körme alatt és a körme mellett gennyes, gyulladt lett a bőr. Nem tudom mitől, ma beszélek az orvossal. 2 nap múlva kell mennünk oltásra. Ez már módosított oltás idöpont, a gyerekorvosunk kb kiröhög ha emiatt akarok új idöpontot kérni, de attól tartok, hogyha lázas lesz 2 nap múlva nem tudom majd mitől: az oltástól vagy a gyulladt ujjtól.
Tudom, hogy kicsiknél ritka a láz, de neki az első oltástól és egy pici náthától is felment a láza már, szóval tuti be fog lázasodni.
Ettől ti beoltatnátok? Ma szerda van, pénteken kapná az oltást. Új időpontot oltásra egy gyulladt ujj miatt tuti nem fognak adni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Nem hiszek a véletlenekben, hogy minden három hónapos baba ujja most gyulladt be... Miért nem mutattad meg eddig orvosnak?
Biztos beszakadt a korme es azert gyulladt be .
Nekem a fiamnak ez volt , de lazas nem volt tole, pedig mar lila volt az ujja meg gennyes is …. 😞
Nem hinnem hogy emiatt belazasodna, en is beadatnam az oltast.
4-es: Szegénykém. Mennyi idő alatt múlt el?
Én ezt este vettem észre, hívtam az ügyeletet, azt mondtàk ràér reggel a gyerekorvost hívni.
Nekem a körme alatt van a gyulladás és a körme mellett + gennyes is.
Neki is a korme alatt volt meg mellette is. 1 het alatt kezdett neki mulni, de teljesen olyan 2 het volt mire elmult.
Mar le akartak szedni a sebeszeten a kormet, hat en nem engedtem. Kicsit megnyitottam a korme mellett a bort es kitudtam nyomni a gennyet. Utana pedig vegig betadinnal kentem neki. El is mult .
Az orvos dunszt kotest javasolt , hat ez nem ert semmit.
🙂
Kisfiamnak alapbol annyira szerencsetlenul no a korme, hogy sokszor begyullad, hiaba vagjuk folyamatosan, de egy labujja nagyon problemas.
Soha nem lazasodott be emiatt, oltas nem lett elhalasztva, de majd orvossal konzultalj.
2 hos kora ota kb havonta szenvedunk ezzel 🙄 Nem tudom mi lenne a megoldas.
Ha mar gennyes neki, akkor szokott kapni kremet ra. Ha meg nem, csak piros es szerencsenk van, akkor eleg ra csak fertotlenitot fujni meg egy picit megpiszkalni es jo lesz.
Ezért tényleg felhívtad az ügyeletet???
Fújd be octaniseptel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!