Kirúghatnak ha sokat betegek a gyerekeim?
Figyelt kérdés
Két gyermekem van és szinte felvàltva betegek...
Határozott idejű a szerződésem, a nyár folyamán lejár. Előfordulhat, hogy emiatt nem hosszabbítanak?
A férjem is marad itthon nèha de az nagyobb kiesés anyagilag és próbaidőn van egy új munkahelyen.
2024. máj. 2. 11:31
2/17 anonim 

válasza:

Igen, nagy a valószínűsége, hogy emiatt nem hosszabbítanak. Máshol is szankciók vannak, például fizetés csökkentés a hatékonyság csökkenése miatt. Mi is így vagyunk éppen.
3/17 anonim 

válasza:

"Előfordulhat, hogy emiatt nem hosszabbítanak?"
Simán.
4/17 anonim 

válasza:

Igen, előfordulhat, hogy emiatt inkább nem hosszabbítanak.
5/17 anonim 

válasza:

Természetesen, mivel nem tudod úgy ellátni emiatt a munkád.
6/17 anonim 

válasza:

Tudom, hogy nem a te hibád, de sajnos őket is megértem.
7/17 anonim 

válasza:

Szerintem készülj fel arra, hogy nem fognak hosszabítani szerződést. Nyílván nem a te hibád(beteg a gyerek), de most se tudod ellátni azt a feladatot amire felvettek. Fognak olyat keresni aki befog tudni járni normálisan. Kezdj el nézelődni más munka után, ne akkor érjen majd váratlanul, hogy kereset nélkül maradsz.
8/17 anonim 

válasza:

Ha lejár a szerződésed, és nem hosszabbítanak, még csak nem is kirúgás.
Nyilván megtehetik, sajnos ez sokaknak probléma, megoldás rá semmi.
9/17 anonim 

válasza:

Ha ahatározott szerződésed lejár, és nem hosszabbítanak, az nem kirúgás.
És igazából valahol érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!