Cataflam csepp antibiotikum helyett? Másnak is írtak így fel? Eredményes így?
A 3 éves kislányom 2 hete beteg, náthás. 1 hét után visszalázasodott és a nyaka megdagadt (összegyulladtak elég rendesen a nyirokcsomók), a fejét 2 hete fájlalja.
Elvittem dokihoz, aki egyből nézett vért az ujjából. A CRP 9-es volt, de azt mondta, hogy egyelőre még nem kell antibiotikum, csak gyulladáscsökkentő, majd 3 nap múlva mindenképpen kontroll.
Még csak 1 alkalommal adtam neki Cataflamot tegnap délután, de ma hajnalra megint lázas lett.
Értem a doktor logikáját, csak a családomnak szokatlan, hogy nem tömnek azonnal antibiotikummal. Vagy szerintetek ilyenkor kellett volna már kapnia? Persze nem vagytok orvosok, csak az érdekelne, hogy nem lennétek idegesek, hogy hétvégére antibiotikum nélkül vagytok egy gyulladásos, lázas gyerekkel? Nektek is írtak már így fel gyógyszert?
Régen is volt gyulladás a szervezetében, de láz nélkül, ott 8-as lett ujjból a CRP, de ment az antibiotikum. Igaz, ekkor külföldön nyaraltunk és 3 nap múlva már otthon voltunk, így nem hívott be kontrollra az orvos.
Én is örülnék az antibiotikum kerülésének.
Fiam novemberben lázasodott vissza 3x. Mellé lett egy tüszös mandulagyulladása. Mi is a cataflamot kaptuk rá "csak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!