Az antibiotikum tudom hogy nem befolyásolja a terhességi teszt eredményeket de a gyulladás igen?
A korona fogam sajnos nagyon be gyulladt ezért kell antibiotikum, de nem javul holnap reggel megyek vissza a fog orvoshoz és ki húza 😢
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy a gyulladás miatt lehet téves pozitív a tesztem?
Meg jegyzem hogy petefészek gyulladásom volt a nyáron és akkor volt halvány pozitív tesztem de nem voltam terhes.
Gondolkozz!
A gyulladásod termelhet terhességi hormont?
Nem tudom, mint ahogyan írtam is nyáron volt hamis pozitív tesztem, és nem én találtam ki a gyógyszertárban mondták hogy petefészek gyulladás miatt lehet téves pozitív.
Annyira fáj kinom van úgy fáj, és félek is a reggel miatt.
Pozitív három ok miatt lehet egy terhességi teszt:
1, Terhesség
2, Hibás teszt
3, Bizonyos típusú rosszindulatú daganatok, ciszta vagy gyulladás a méhben, vagy a perefeszekben
A petefeszek gyulladás okozhat pozitív tesztet
Köszönöm kedves utolsó, ezt én is tudom sajnos, mert idén nyáron így jártam.
De most halistenek nincs méh vagy petefészek gyulladásom. Az érdekelne hogy fog gyulladás miatt lehet e téves pozitív a tesztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!