2 hetente torokgyulladás, 2 hetente antibiotikum?
Sorozatban ez a negyedik. 3 napot volt iskolában... 😞. December vége óta ez a negyedik (vagy ötödik?) lázas torokgyulladása.
Megint antibiotikumot fog kapni,mert megint lázas..
Mit tehetek érte,hogy ez megálljon? Elsős..
Nagyon nehéz itthon pótolni, betegen. Naponta 6-8 oldalt vesznek át. Matekból 4 oldal, magyarból pedig az írás rengeteg. Vigyem fül-orr-gégészetre?
13!
Szedi. Épp 1 hete írta fel.
Az antibiotikum nem lázcsillapító.
Vírusok is szeretnek akár 4-5 napig tartó magas lázat csinálni. Ez nem indokolja az antibiotikumot.
JAJJ. Ennyire ne nézzetek már hülyének,basszus.
Mint írtam,azért kapott antibiotikumot, mert ha nem kap, tüdőgyulladása lesz. A felülfertőződés ellen kapja.
Már 4x volt a 8 év alatt. Nem kell ötödszörre is. Iszonyat legyengül olyankor..
Lázra Nurofent, Flamborint és hűtőfürdőt kap váltva.
Nem 8x volt beteg. 4x volt tüdőgyulladása is tőle. De felsőlégúti neki folyamatosan van.
Mindegy,nem megyek bele az okokba,mert úgy látom, teljesen felesleges.
Kapja a gyógyszert, meggyógyul, aztán pár nap/hét múlva kezdődik elölről.
Immunrendszert senki nem tud neki adni sajnos. Hidd el, 8 év alatt, ha bármit lehetett volna tenni, már megtették volna az orvosok.
Amúgy láttál te már tüdőgyulladásos gyereket? Aki nem tud rágni (!), mert olyan gyenge? Hogy elalszik étellel a szájában,mert túl beteg,hogy lenyelje? Azt hiszem, nem!
Én átéltem. Már 4x. Nekem kellett ébren tartanom,hogy meg ne fúljon!
Na ezért kap antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!