Hányós vírus esetén nálatok automatikusan kell adni hányás csillapító kúpot?
Nálunk nem írt fel. Mondta hogyha hányik vagy hasmenése van akkor adják neki Hipp ors 200-at, ugye ez azért kell hogy pótolja azokat a jó dolgokat is amit veszít közben. Meg normaflort mondott.
Ezt a kettőt kapta. De ez gondolom attól is függ mennyit hányik vagy megy a hasa. Feltételezem ha napi 6-7x is akkor azért kell a kúp. Na meg ugye itatni kellett sokat, de eleve az ors ital, tehát ment be.
2x hányt. 1x éjszaka, 1x reggel, akkor a vizet.
Az ORS folyadékra azt mondták, felesleges. Nekem ez is fura, azt szoktunk adni.
Miért éppen kúpot? A hányás a szájon jön ki, a kúpot seggbe adják.
Vagy pont ezért? Hogy ne jöjjön vissza?
Na válthatsz ismét. Nem normális. Ilyenkor se hányáscsillapítót, se hasfogót nem adunk, mert az a lényeg, hogy minél hamarabb kijöjjön belőle, tisztuljon.
"2 hányás pedig úm. nem hányás."
Ha folyamatosan minden kijönne belőle, fenyegetné a kiszáradás, akkor jön szóba a kúp.
Meg nekem az is fura, hogy szigorúan diétáztatni kell.
Nyilván nem gondoltam, hogy pacalpörkölttel tömjem, de nálunk az volt a szokás, hogy ami jól esett neki, azt ehette. Mármint a nagy gyereknél, Nyilván a kicsivel nem sokat voltunk a régi dokinál. Most meg csak ropit és kekszet ehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!