Gyerekorvosnál lehetséges vércukrot méretni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 13:17
1/13 anonim válasza:
Milyen célból szeretnéd?
Úgy értem, hogy az elképzelhető, hogy némelyik gyerekorvosnál van olyan kis otthoni vércukormérő, amit te is vehetsz magadnak, de betegség megállapításához szerintem célszerűbb laborba menni.
2/13 anonim válasza:
Ha van nala vercukor mérő, akkor lehet
3/13 A kérdező kommentje:
Óvónő szólt, hogy nézessem meg a gyereket, mivel sokat iszik/pisil.
2024. febr. 5. 14:31
4/13 anonim válasza:
Akkor a háziorvosnak ezt jelzed, ő meg eldonti, mi a következő lépés. Lehet csak sokat ivott a gyerek, lehet nem pisilni jár ki annyit,mcsak játszani.
5/13 anonim válasza:
A miénk mért már, hasonló szituban. De: hívd fel, és kérdezd meg.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2024. febr. 5. 14:47
7/13 anonim válasza:
Szerintem a védőnőt is megkérheted, nála is biztos van cukormérő, legalábbis a miénknek van.
8/13 anonim válasza:
Egyébként a legjobb szerintem ha vesztek egyet, én most vettem mert terhességi cukrom van, 3500Ft volt kb.+a teeztcsíkok és figyelitek otthon is, hogy milyen a cukra éhgyomorra, evés után stb.
9/13 anonim válasza:
Patikába érdemes bemenni, ott általában csekély összeg fejében van lehetőség vércukrot méretni. Nyilván ez egyszeri alkalom, de ha nagy gáz van, gyorsan kiderül, és a kisgyerekek cukorbetegsége gyorsan szokott súlyosbodni, szóval számít az idő.
Ha csak kis baj van, mondjuk egy kezdődő inzulinrezisztencia ami nagyon ritka óvodásoknál, akkor ráértek kitárgyalni a dolgot a gyerekorvossal, de az még nem fog feltétlenül egyszeri mérésből egyértelművé válni.
10/13 A kérdező kommentje:
Cöliákiás 6 éves gyerek.
2024. febr. 5. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!