Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Összetett szívhibával születet...

Összetett szívhibával születette a babám, de nincs teendő, ismertek hasonló esetet?

Figyelt kérdés
Kettős pitvari sövényhiány, kamrai sövényhiány és tüdőverőérszűkület. Szívzöreje volt és abból kiindulóan mentünk vizsgálatra. Azt mondták, hogy nincs teendő, de nagyon megijedtem hogy ennyi baj kijött. Azt hittem semmi sem lesz. Szerintetek ez utalhat arra, hogy valami más baja is van? (Genetikai vagy egyéb?)
2024. jan. 27. 11:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!❤️

Már megtaláltam, de eddig még nem fogadták el a jelentkezésem. Remélem hamarosan..

2024. jan. 27. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Pár nap kell nekik. 2 admin van, mindenkinek szívbeteg gyermeke van, vagy szívsebeszek/ kardiológusok, ápolók vannak bent a GOKVI-bol.

Amúgy kérj időpontot a GOKVI-ba ok a legjobbak Magyarországon, had vizsgálják meg a babát, és elődöntik mi legyen a következő lépés.

2024. jan. 28. 13:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha bárki idetevedne, gondoltam leírom. Tegnap voltunk kontrollon, 4 hónapos a baba.

A tüdőverőér szűkület már nincs. Illetve a pitvari hiányok (neki 2 van) kisebbek lettek, jelentéktelennek mondta az orvos. Szerinte pár hónapon belül eltünnek, 3 éves korában javasolt egy kontroll. Semmi egyéb.

(Egyebként mindkétszer Dr. Simon Gábor látta, őt jónak tartják ahogy olvasom.) a mi esetünkben ez nagyon jól alakult.

2024. márc. 7. 21:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök ennek a fejleménynek. 🙂 El tudom képzelni, mekkora kő esett le a szívetekről.
2024. márc. 7. 22:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen, kedves Válaszoló. Megnyugtató volt nagyon.

Minden dologba azt láttam bele, ha nem úgy evett vagy nem úgy hízott, hogy a szíve. Közben azt nem is írtam, hogy a kamrai sövényhiányt szintén nem látta már az orvos.

Persze rossz valahol hogy ez a sok minden ott volt, nem tudom mi lehet/lehetett az oka. Remélem semmi komoly, de nagy kő esett le bizony, hogy tulajdonképpen magától a nagy része megoldódott.

Köszönöm a kedves szavakat.

Ha bárki idetévedne szív betegség miatt, hátha megnyugszik, hogy van ilyen is.

2024. márc. 8. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!