Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák! Aki beadatta a...

Anyukák! Aki beadatta a babájának a meningococcus oltásokat volt bármikyen rövidtávú vagy hosszú távú mellékhatása? Mit gondoltok, érdemes beadatni?

Figyelt kérdés

Nekem első sorban most azért vannak kétségeim, mert angliában semmilyen oltás nem kötelező.

Unokatesóm ott lakik, nincs tudomásom arról, hogy nagyobb e ott a fertőzés veszély emiatt vagy sem.

Nem szeretnék egymásnak ugrást, kérlek legyetek tekintettel egymásra!

jan. 23. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Okos akartal lenni kerdezo, de tudod, nem szol szam , nem faj fejem ...

"In England, MMR1 coverage was 92.9%. Coverage at 5 years for these vaccines primarily reflects vaccinations delivered 4 years ago."

(fordito, ha nem megy az angol )

"Az unokatestverem baratnoje" biztos forrasod van 😂

jan. 24. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindent beadattunk, semmi baja nem volt egyiktol sem.
jan. 24. 12:16
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es.

Agyalágyult vagy, ha azt hiszed, hogy olyan okos vagy.

Téged biztos sokat bántottak, ha ilyen lekezelő és primitív a stílusod.

Bár ahogy elnézem nem elègszer vertek meg.

Azért megnézném élőrben mennyire vagy kemény;)

“Angliában minden tizedik iskoláskorú gyermek ki van téve a kanyaró veszélyének, mivel nem kapta meg a védőoltást: az ötévesek kanyaró, mumpsz és rubeola elleni védelmét szolgáló két adagos MMR-oltás lefedettsége jelenleg 85,5 százalék, írja a BBC.”

Rosszul emlékeztem nem 82% elismerem.

A lányra nem forrásként vagy statisztikaként hivatkoztam, csak egy példaként, de ennyire ostoba vagy, hogy ezt sem tudod felfogni.

Köszi-köszi nem tudom mi alapján feltételezed bárkiről, hogy milyen oktatásban részesült vagy mik a képességei, de hát ugye mindenki magából indul ki…;)

Ha persze érted a célzást:

Most meg húzz innen a fenébe.

jan. 24. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért oltanak, hogy amikor megérkezik imádott román és ukrán szomszédainktól a kanyaró vagy valamelyik másik lepra a pesti surgire (mint két hete sikerült), akkor ez egy egyedi importált eset legyen, és ne menjen végig futótűzként a lakosságon egy olyan betegség, ami már kb akkor is fertőz, ha ránézel a pöttyös gyerekre.
jan. 24. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezek tipikusan azok az oltások, amiknél azt mérlegeltem, hogy mivel ártok többet. Ha netán az oltás okoz valamit (soha nem hallottam rá példát), akkor az mit jelent és ha netán elkapja a betegséget, az mit jelenthet. Utóbbi nagy eséllyel halált vagy súlyos károsodást, kis mértékben gyógyulást. Bár ritka, de legyek én az az egy, aki megnyeri, a fejem verném a falba, ha nem oltattam volna be a gyereket ebben a helyzetben.

Nemrég halt meg egy rokonom, akinél felmerült az agyhártyagyulladás is (fertőzés volt a halálok). Sorra telefonáltuk az összes orvost (háziorvost, gyerekorvost, az Ő kezelőorvosát), hogy találkoztunk vele, a gyerekek is, mi legyen? Az egész család elővigyázatosságból antibiotikumot szedett, ennyire nem játék egy gyanú sem.

jan. 24. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!