Mit tehetnék hogy ne legyen ennyit beteg?
Kislányom szeptember óta bölcsis.
Novemberig meg egész jól elvolt, de azóta gyakorlatilag 1 hét bölcsi 2 hét otthon a menet. Szünet után multheten ment újra, végéig járta tegnap óta megint folyik az orra és dugul neki.
Béres cseppet kap napi 10 cseppet és 20 csepp C vitamint, 3 csepp D vitamint mindennap. Nagyjából jó étvággyal eszik, amennyit lehet kint vagyunk a levegőn. Mit tudok még tenni? Kezd kicsit fárasztó lenni hogy ahogy kikezelek valamit 1 hét és jön a következő. A csoportjaban kb egy gyerek se hiányzik ennyit. Persze mindegyik orrfolyással is bejár...de nekik ennyi. Az én fiamnak meg egyből bedugul és nagyon sokat kell szívni. Más baja nincsen, de ez az állandó takony megorjit engem is és őt is...hiszen emiatt az alvás se mindig tökéletes, és napközben is zavarja. Inhalal napi 2x, orrcseppet, orrsprayt használunk. Mit tudnék tenni még? :(
Semmit. Mert te hiába neveled egészségesen, ha bemegy és rögtön elkapja a többiektől...
Majd ha megedződik az immunrendszere, akkor remélhetőleg jobb lesz!
Kislányom van. Szerintem az autokorrekt írhatta át a nemét. :)
Egy durvább köhögös orrfolyásos nyavajabol gyógyult fel kb 2 hete, de láza pl nagyon ritkán szokott lenni. Inkább a végtelen mennyiségű takony ami fárasztó.
Az a baj hogy vinném mert más baj nincsen, de annyit kell szívni az orrát hogy félek hogy ha nem ürül neki akkor bedurran és rosszabb lesz. :/ ha már nagyobb lenne és tudna jól orrot fújni nem lenne gond. De most hiába próbálkozik szegény nem tudja elég erősen fújni meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!