Mindenki elhagyná a magyarországi egészségügyet, ha tehetné?
A szakdolgozók mindig is elégedetlenek voltak...
meg az orvosok is ...
meg a betegek is ...
Mindenki elhagyná a magyarországi egészségügyet, ha tehetné.
En kb. 75-80%-ra tippelek, a maradek 20% maradna a csalad meg a megszokott kornyezet miatt.
Csak annyi mazlija van a magyar egeszsegugynek, hogy kulfoldre brutal eros nyelvtudast kernek, hogy a szakmat megfeleltessek es lehet egy doki be tudott nyalni rengeteg tananyagot, de nem jo a nyelverzeke...
eleg gyakori amugy, ismerek joparat akik nem tudtak letenni az IELTS 7.5-t
Szerintem nem. Én a magán ellátással teljes mértékben elégedett vagyok. Jó orvosaink vannak, jó szakembereink vannak. Számomra tök érdekes, hogy egy magánklinikán pl. sosem szóltak még hozzám lekezelő, flegma stílusban.
Így ha lehetne inkább átnyargalnék magán biztosítás kereteiben teljes mértékben oda. Ezt nyilván nem tudom/akarom megtenni addig, amíg egy vagyont fizetek havonta a tb alapú ellátásra is.
Szóval alapvetően nem a magyar egészségügyet hagyná el az ember komplett, hanem az állami egészségügyet kifejezetten.
3-as a fiatalok elbeszelnek 1-2 nyelven, de nem olyan szinten amit kulfoldre kernek szakmai megfelelteteshez.
Ez a nagy kulonbseg!
Amugy nem egyedi eset, nem csak magyar orvosokat es apolokat ismerek, akik nem birjak letenni. Egy torok doki 13x volt IELTS-en es nem megy neki...
Orosz sebeszno hazament Oroszorszagba.
Tényleg a család a fő visszatartó erő.
Aki nem beszéli elég jól a nyelvet, az nem holnap megy ki, hanem tanul pl. egy évet. Ennyi. Ez sem egyedi eset.
Most fogják elhagyni tömegesen!
lsd-> facebook-> összefogás az egészségügyi szolgálati jogviszony ellen nevű csoportot olvasgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!