1 éves gyereknek hogy adjam be a nurofent? Egyszerűen nem hajlandó meginni. Próbáltam kanállal, fecskendővel, beletettem gyümölcslébe, de sehogy nem issza meg
7# vagyok. Háát nem tudom mit lehetne még,de vagy játékosan,vagy más ételbe próbálva. Elvileg árulnak olyan kis zselés valamit ami elnyomja a gyógyszer ízét,direkt erre a célra,de a Nurofennek nincs rossz íze,ezért lehet az sem segítene.:/ De ezt nem ismerem személyesen. Nem egyszerű,ezt elhiszem,rá kell jönni nála mi válik be. Kórházba ez a pici mennyiség,cumi,majd újra és cumi jön be legtöbbször,mert akkor lenyeli addigra,mielőtt kiköpné.
11# Na az tényleg kemény,elő is jöttek emlékek ezzel kapcsolatban. :D műtét után kellett a kutyánknak beadni gyógyszereket. Kemény menet volt,mire sikerült,mindenbe megérezte,kiköpte,de muszáj volt. Ahhoz képest nekem gyereknek könnyebb beadni.
Elkapod,beleteszed a fecskendőt a szájába és benyomod..
Ez nem kívánságműsor,be kell venni.
Nálunk a csokipuding a megoldás. 3 teáskanálnyiba belekeverem, mindig megeszi. Ha kicsit kesernyés gyógyszer, akkor is, a csoki kesernyés íze jól elfedi.
Ilyen kicsinek nem is nagyon kapott édességet, csak a gyógyszer miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!