Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 1 éves gyereknek hogy adjam...

1 éves gyereknek hogy adjam be a nurofent? Egyszerűen nem hajlandó meginni. Próbáltam kanállal, fecskendővel, beletettem gyümölcslébe, de sehogy nem issza meg

Figyelt kérdés
jan. 13. 17:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Benyomod a szájába és úgy tartod hogy muszáj lenyelnie. Állatnak adtál be már gyógyszert? Ezt is úgy kell. 5 percig ordít utána. Jobb, mintha nem gyógyulnak meg.
jan. 13. 19:50
 12/20 anonim ***** válasza:

7# vagyok. Háát nem tudom mit lehetne még,de vagy játékosan,vagy más ételbe próbálva. Elvileg árulnak olyan kis zselés valamit ami elnyomja a gyógyszer ízét,direkt erre a célra,de a Nurofennek nincs rossz íze,ezért lehet az sem segítene.:/ De ezt nem ismerem személyesen. Nem egyszerű,ezt elhiszem,rá kell jönni nála mi válik be. Kórházba ez a pici mennyiség,cumi,majd újra és cumi jön be legtöbbször,mert akkor lenyeli addigra,mielőtt kiköpné.

11# Na az tényleg kemény,elő is jöttek emlékek ezzel kapcsolatban. :D műtét után kellett a kutyánknak beadni gyógyszereket. Kemény menet volt,mire sikerült,mindenbe megérezte,kiköpte,de muszáj volt. Ahhoz képest nekem gyereknek könnyebb beadni.

jan. 13. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Elkapod,beleteszed a fecskendőt a szájába és benyomod..

Ez nem kívánságműsor,be kell venni.

jan. 13. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a lányom is volt, és csak az "erőszak" segített. Ő is kiköpte, be kellett fogni a száját. Tudom, brutálisan hangzik, de ha nincs más megoldás, akkor muszáj. Vagy tényleg marad a kúp, de ott is le kell fogni, és ugyanúgy ellenkezik.
jan. 13. 21:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A szája legszéléhez kell nyomni a nyelve mellé, viszonylag hátulra. Onnan nem tudja kiköpni. Az enyém is kiköpné, de ha odanyomom, az 5 ml-t is azonnal lenyeli, kelhet fel. Aztán odaadom neki a fecsit játszani, az egy nagyon picit kiengeszteli.
jan. 13. 21:27
 16/20 A kérdező kommentje:
#14-es később azért javult a helyzet a lányodnál?
jan. 13. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Korhazban dolgozom. Fecskendovel benyomjuk a szaj oldalahoz, igy nem nyeli felre. A gyogyszer nem kivansagmusor, es elhiheted ha egy csecsomosztalyon ahol 30 csecsemonek antibiotikum kell (egyetemi klinika,megyeszekhely) ott nincs ido bohockodni.
jan. 13. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a csokipuding a megoldás. 3 teáskanálnyiba belekeverem, mindig megeszi. Ha kicsit kesernyés gyógyszer, akkor is, a csoki kesernyés íze jól elfedi.

Ilyen kicsinek nem is nagyon kapott édességet, csak a gyógyszer miatt.

jan. 14. 00:22
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
Mint a 3-as, a gyogyszer nem kivansagmusor. Lefogom a kezeit, a fecskendovel pedig a nyelve szelere es hatuljara nyomom a szirupot, egybol nyel. Azonnal elengedem, felultetem rendesen es kapja jatszani a fecskendot, igy eltereli a figyelmet.
jan. 14. 07:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ha nem ment a szirup akkor jött a kúp. Nálunk a kúp ment egyserűbben, azt be tudtam adni mindig. Nem volt kívánság műsor.
jan. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!