Van más is akinek a 2 éves gyereke 1 hónapja köhög??
Mindig ez volt. Az ovibol folyton hazaküldték pedig semmi más baja nem volt csak az állandó idegesítő köhögés, doki szerint egészséges. Én arra jutottam (de nem biztos az az ok), hogy nem köhögte fel, hanem ott tartotta a hurutot a torkán és ez ingerelte folyamatosan.
2024. jan. 6. 20:00
November vége óta köhög a fiam, kb. amióta elkezdte a bölcsit, de ő azóta folyamatosan náthás is. Pár napja be is lázasodott, tüszős mandulagyulladás. Antibiotikumot, receptes orrcseppet kapott, inhalálni kell. A gyógyszertől már másnaptól nem lázasodott be, és már a köhögése is javult. Ő is nagyon durván köhögött, nem egyszer hányt is tőle.
2024. jan. 6. 22:02
Örülök, hogy itt ennyien azt hiszik, az oltás 100%-os hatékonyságú.🤣
Istenem...
Igen, nagyon jó dolog az oltás, de fogjátok már fel, hogy nem jelent valami misztikus védőpajzsot a betegség ellen, csupán növeli annak az esélyét, hogy gond néklül legyőzi a szervezet majd az adott betegséget.
2024. jan. 6. 22:16
11-es vagyok és nagyon szeretném tudni miért nulla a valaszom. Szerintem se nem haszontalan, se nem megbotránkoztató. Meglepődtem, hogy nullán áll.
2024. jan. 6. 22:44
Az én kisfiam ( 6,5 éves) is már legalább 1 hónapja köhög!
Nem folyamatosan. De majdnem minden reggel így indul. Van,hogy egész nap semmi,este megint. Másnap reggel semmi délután köhög. Minden más rendben van. Orra sem folyik. Hol szárazabb a köhögés, hol kicsit hurutosabb.
2024. jan. 7. 07:23
16/19 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le.
Akkor nem érdemes egyelőre tovább menni? Gyerekor és fül orr gégész is látta ebben az egy hónapban de semmi érdemlegeset nem mondott egyik sem. :/
Egyébként nálunk is hullámzó, hol jobban hol kevésbé köhög. De a köhögés állandó. Hol hurutos, hol száraz. Kicsit olyan érzésem van hogy soha nem lesz vége már. Ráadásul jövőheten muszáj le se Z bölcsibe vinnem mert már. 1 hónapja itthon vagyok és vele és kicsit félek ettől az egésztől...
17/19 A kérdező kommentje:
Az en lányom meg viszont sokat köhög. Legalábbis szerintem..főleg ha kimegyünk a levegőre és elkezd mozogni. Akkor eléggé rákezd. :/ ez akkor tényleg normális?? Ez mostantól mindig így lesz télen?
Imádom, mikor ilyen ilyen 40-50-60%-ban hasznos válaszokat adó lelki szegények pontoznak nullára. 😅 Értem en, hogy felesleges és elitista dolognak találjatok az érettségit meg az egyetemet.🤣 De a tudományos tények akkor is igazak maradnak, ha orrvérzésig nyomkodjatok a piros gombot.😉
2024. jan. 7. 09:01
18-as, a másik, hogy egyáltalán mi értelme a pontozásnak? Semmi. Legfeljebb a kérdést kiírónak lehetne pontozni, hogy ítélje meg ő, hogy ki mennyit segített neki. De akkor is, ha pontoz, mi van? Semmi, tök felesleges.
2024. jan. 7. 13:20
Kapcsolódó kérdések: