Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 eves gyermekemnek már 2...

2 eves gyermekemnek már 2 honapja nem múló árpa van az szeme alsó részén, ezt ki kell majd vágni?

Figyelt kérdés
Kenegettük, csepegtettük, a bal szemen elmúlt, de a jobbon borzasztoan nez ki, a tetejen mar ilyen száraz sárga vastag réteg vany maga az árpa is tök nagy. Augusztus elején megyünk oltasra, megint megmutatom az orvosnak, de addig hatha tudtok valamit mondani :/
2022. júl. 9. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem már rég látnia kellett volna orvosnak, én felnőt fejjel 2 hét után mentem orvoshoz árpával, és nagyon leszidott, hogy ez nem játék, szemorvoshoz vidd.
2022. júl. 9. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Július 9 van és csak augusztus elején akarod orvosnak mutatni? Miért kínzod szerencsétlent?
2022. júl. 9. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Az én kisfiamnak is volt màr többször. Vidd el a szemészetre és ott megmondják mi a teendő. De nagyvonalakban: szemcsepp+szemkenőcs és éjszakàra párakötés, hogy kifakadjon a genny. Volt olyan szemész, aki azt mondta, hogy ha 2 hét alatt nem múlik el, akkor műtét! Nem szerettük volna kitenni altatásnak és egyebeknek. Elvittük másik szemészhez, ő azt mondta nem kell műteni, de sok idő lesz mire helyrejön és valóban, több hónapig volt, majd elmúlt. Ha kérdésed lenne, akkor írj rám, màr ledoktorálhatnék árpa témában :)
2022. júl. 9. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Hétfő reggel menjetek a szemészetre. Az legyen az első.
2022. júl. 9. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha 1 hèt után nem javul akkor szemészetre kell vinni.
2022. júl. 9. 14:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Mar 2x voltam vele orvosnál emiatt, azert is írtam, hogy "megint" megmutatom. Hivtam a dokit, azt mondta felir masik kremet, de ennek el kell mulnia magatol, csak hosszu ido :/
2022. júl. 10. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi lett a vége?

3 éves kisfiammal is ez van, nem akar múlni, jövő héten kell megint visszamenni, de nem szeretnénk műtétet mi sem, pedig szerintem az lesz a következő.

2023. jún. 22. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk fél év alatt múlt el.
nov. 15. 07:30
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 vagyok. Nekünk végül az 5. fajta cucc vált be, de addigra már akkora lett az árpa, hogy nyoma maradt sajnos. Septosyl kenőcs a neve, kb 2 hét alatt eltűnt tőle.
nov. 15. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:

9 ne csináld.p!

. nekünk az az,ami mindig van itthon, mert nem vényes… csak addig használom sima szemgyulladásra, nem árpåra, amíg nem jutunk el a dokihoz

Durva..

Sajnálom, hogy így járt a fiad.

nov. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!