Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Éjszakai, szűnni nem akaró...

Éjszakai, szűnni nem akaró száraz köhögés a "semmiből". Ezzel elvinnéd orvoshoz?

Figyelt kérdés

A 3 éves lányom 3 hete betegedett le. Covidosak voltunk. A kislányom is köhögött hurutosan kb 1,5-2 hétig, utána már csak napi 1-1-et szárazon, épphogy köhintett. Éjszaka nem köhögött egyáltalán. Most 3 hét után napközben nem köhögött, tényleg max 2x egy köhintést, éjszaka most meg 40 perce folyamatosan szárazon köhög szegény.

Nekem is volt ilyen valamelyik nap, hogy már szinte nem köhögtem, aztán 1 nap rámjött a nagy száraz köhögés, másnap megint jobb volt magától.

Normál esetben várnék még 1 napot, hogy halljam hogyan alakul, de most ha pénteken nem viszem, legközelebb csak karácsony után tudom, ami + 5-6 nap. Csak összeszedni sem akarunk megint semmit a rendelőben (kismama is vagyok), mert rengeteg vírus megy most nálunk.

Ti elvinnétek a dokihoz reggel?

2023. dec. 22. 00:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
10,te meg egy átlagos,teszthívő agymosott vagy.Nincs olyan,hogy covid,szerencsétlen.
2023. dec. 25. 11:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Akkor Dr. K*rv*okosvagyok, elmondanád miért nem tér vissza 4 éve a normális szaglásom és ízérzékelésem? Akkor ment el, miután a "teszthitem" gyakorlataként pozitív eredményt kaptam.
2023. dec. 25. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
12,értem,további jó sötétséget kívánok!
2023. dec. 25. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!