Kéz-láb-száj vírus meddig tartott nálatok?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig volt tünet? Utána mennyi ideig hámlott?2023. dec. 19. 15:52
1/3 anonim válasza:
Nálunk a 7 éves fiam kapta el a kis bölcsis unokatesójától, de nagyon enyhén megúszta, a szájában volt pár hólyag hátul, ezekre panaszkodott, hogy nyelésnél fájnak. Ezen kívül a két kezén volt talán 3-3 db. Ezekről nem is nagyon vett tudomást. A nyelési fájdalom kb. 3 nap alatt múlt el. Hámlani nem hámlott a keze szerintem, nem vettem észre ilyet. De tudtommal az uncsitesónak se hámlott semmije, pedig azért neki jóval több kiütése volt. Nála olyan 5-6 napig tartott.
2/3 anonim válasza:
A kisebbik lányom másfél éves volt, mikor elkapta. Nagyon enyhe lefolyású volt. Jórészt a szája körül jelentek meg hólyagok, néhány volt a végtagjain és a torkában is. Kis hőemelkedéssel indult, aztán kijöttek a pöttyök, onnantól számolva három nap után kezdtek eltűnni neki, nem emlékszem, hogy hámlott volna. Semmi jelét nem adta, hogy fájdalmai lennének, még többet is evett, mint előtte, és aludni is tudott.
3/3 anonim válasza:
Pár nap alatt túlvoltak rajta, csak 1 hónappal később (most) kezdett el lejönni az egyik körme a kisebbnek, csak pár pöttyük volt.
Én viszont megszenvedtem vele, 2 napig meg sem tudtam semmit fogni és aludni sem tudtam, olyan iszonyatosan viszketett. Csak nekem hámlottak, pár napig, de néhány nyoma még megvan, pedig mindenszentekkor jött ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!