Tavaszra-nyárra alábbhagynak ezek a szörnyű bölcsis betegségek?
A gyerekem állandóan beteg amióta bölcsödébe jár. Kb többet vagyunk itthon mint a bölcsibe... Augusztus végén kezdte, de szeptemebrben beteg is lett és azóta nincs megállás. vagy ha van 1 hétre, utána meg 2 hétig megint Ko-n van. Nekónk is hazahozott már 2x valamit, pedig nem vagyunk a férjemmel betegesek, mi azelőtt sose kaptunk el semmit munkahelyen sem, évek óta.
A kérdésem pedig az, hogy mennyire lehetek biztos abban hogy ez a taknyolós hörghurutos sz*rok és társai alábbhagynak olyan április-májusra?
Habár addig biztosan kirúgnak a munkahelyemről :D

Nem tudom, nálunk soha egyik sem volt beteg, sokat vitték ki őket a levegőre a dadusok a legnagyobb mínuszokbam is, igaz mi falunk lakunk és itt is mindig kint vannak a kicsik (ikrek) én is kint vagyok velük, hétvégente ilyenkor is járunk rövidebb túrákra (korán sötétedik) erdőbe.
Szerintem sokat jelent a kinti levegő edzi őket és nem betegek csak nagyon ritkán de akkor tényleg ágyfekvők egy hétig.
Bocsánat de a legtöbb szülő ott is rontja el hogy jaj kettőt köhög a gyerek aztán már nem is viszi bölcsibe oviba holott semmi baja. Csak ha lázas akkor nem kell vinni meg ha gyenge, mert akkor tényleg ágyfekvő baja van.

"Bocsánat de a legtöbb szülő ott is rontja el hogy jaj kettőt köhög a gyerek aztán már nem is viszi bölcsibe oviba holott semmi baja."
Ez 100 esetből 99-szer nem azért történik, mert a szülő túlfélti a gyerekét, hanem azért, mert a bölcsi/ovi telefonál neki, amint köhögött kettőt meg tüsszentett egyet a gyerek, hogy vigye haza.

15# Ez baj. Sajnos hogy lerázzák a gyerekeket hogy ne kelljen annyi gyerekre vigyázni. Egyébként meg nem kell hinni az óvónéniknek, nem kell elhozni a gyereket.
Velem ezt egyszer csinálták meg amikor még kispályás voltam. Másnap vittem ugyanúgy bölcsibe. Soha többet nem mertek szólni. Egyébként szerintem azt lehet látni hogy melyik mennyi milyen köhögéstől jobb otthon maradni a picivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!