Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tavaszra-nyárra alábbhagynak...

Tavaszra-nyárra alábbhagynak ezek a szörnyű bölcsis betegségek?

Figyelt kérdés

A gyerekem állandóan beteg amióta bölcsödébe jár. Kb többet vagyunk itthon mint a bölcsibe... Augusztus végén kezdte, de szeptemebrben beteg is lett és azóta nincs megállás. vagy ha van 1 hétre, utána meg 2 hétig megint Ko-n van. Nekónk is hazahozott már 2x valamit, pedig nem vagyunk a férjemmel betegesek, mi azelőtt sose kaptunk el semmit munkahelyen sem, évek óta.

A kérdésem pedig az, hogy mennyire lehetek biztos abban hogy ez a taknyolós hörghurutos sz*rok és társai alábbhagynak olyan április-májusra?

Habár addig biztosan kirúgnak a munkahelyemről :D

2023. dec. 18. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de a nagyobbik az oviban vegig beteges volt,meg az elso osztalyban is. Addig volt havi 1 tp. A kicsit vittem 2,5 evesen oviba,mini csoport, 2-3 napot ment ,utana 2 het tp. Azt mondtak a munkahelyen menjek vissza gyesre, mert igy nincs ertelme dolgozni,de mar nem tudtam. En nem kabitalak,hogy 1 ev alatt letudhato,mert ha bekerul az oviba,uj kozosseg,uj flora, lesz 26-27 fo gyerek... katasztrofa, felvaltva hanyunk,fosunk, minden evben hazajon a kez lab szaj virus, lepkehimlo, jott a skarlat, covid,influenza,calici, emelle a takony oktobertol apr.vegeig. csak majus korul lest jobb.
2023. dec. 19. 12:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Skarlatot felnott nem kapja el,viszont a korokozoja Streptococcus pyogenes felnottnek csinal tuszos mandula gyulladast, 2x 2 honapon belul,majdnem korhazba kerultem,azt hittem beledoglok,es a kislanyom a beteg kisfiammal furdott igy neki nogyogyaszati fert.lett, a kenetbol kijott a Streptococcus pyogenes. Az egy rohadek korokozo...
2023. dec. 19. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Segíteni nem tudok, de én is várom a csodát. Kislányom szeptember óta bölcsis november közepétől gyakorlatilag 2 nap híján itthon van. Takony, köhögés, szintén hányással fűszerezve. Fülfájás stb. 🙄 Nagyon nagyon várjuk mikor lesz már vége.
2023. dec. 19. 14:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálunk soha egyik sem volt beteg, sokat vitték ki őket a levegőre a dadusok a legnagyobb mínuszokbam is, igaz mi falunk lakunk és itt is mindig kint vannak a kicsik (ikrek) én is kint vagyok velük, hétvégente ilyenkor is járunk rövidebb túrákra (korán sötétedik) erdőbe.

Szerintem sokat jelent a kinti levegő edzi őket és nem betegek csak nagyon ritkán de akkor tényleg ágyfekvők egy hétig.

Bocsánat de a legtöbb szülő ott is rontja el hogy jaj kettőt köhög a gyerek aztán már nem is viszi bölcsibe oviba holott semmi baja. Csak ha lázas akkor nem kell vinni meg ha gyenge, mert akkor tényleg ágyfekvő baja van.

2023. dec. 20. 07:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Bocsánat de a legtöbb szülő ott is rontja el hogy jaj kettőt köhög a gyerek aztán már nem is viszi bölcsibe oviba holott semmi baja."

Ez 100 esetből 99-szer nem azért történik, mert a szülő túlfélti a gyerekét, hanem azért, mert a bölcsi/ovi telefonál neki, amint köhögött kettőt meg tüsszentett egyet a gyerek, hogy vigye haza.

2023. dec. 20. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:

15# Ez baj. Sajnos hogy lerázzák a gyerekeket hogy ne kelljen annyi gyerekre vigyázni. Egyébként meg nem kell hinni az óvónéniknek, nem kell elhozni a gyereket.

Velem ezt egyszer csinálták meg amikor még kispályás voltam. Másnap vittem ugyanúgy bölcsibe. Soha többet nem mertek szólni. Egyébként szerintem azt lehet látni hogy melyik mennyi milyen köhögéstől jobb otthon maradni a picivel.

2023. dec. 21. 08:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Járványok kora...
2023. dec. 22. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!