Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A babám egyik lába hosszabb...

A babám egyik lába hosszabb mint a másik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A körzeti gyermekorvosunk vette észre ezt a problémát (akiről sajnos mindenki csak rossz véleménnyel van.) Állítása szerint, kórosan hosszabb az egyik lába mint a másik(én is látok valamit, de az kb fél centi eltérés maximum). Viszont az ortopédiai csípőszűrésen nem találtak semmit (az ortopédus nagyon lelkiismeretes, nem gondolnám hogy ő ne vett volna észre valamit. 16án voltunk nála, és ma a gyermekorvosnál) Őszintén aggódom hogy most mit kellene tennem. Üdv. Egy 3 hónapos anyukája.

#baba #hosszú #Egyik lab
2023. nov. 28. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én elvinném, biztos, ami biztos!
2023. nov. 29. 00:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most vinném, nem amikor járni tanul. Ki tudja, mennyire van kihatással addig a mozgásfejlődésére.
2023. nov. 29. 06:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézegessék a lábát, hanem mérjék le. Megvannak a nevezetes pontok, ahol mérni kell ezt.
2023. nov. 29. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:

De kerdezo, csiposzuresen lehet, hogy nem is volt meg mit eszrevenni.

Hiaba takarozol ezzel, azt gondolom, hogy alap, hogy megnezetem ujra, ha valami gyanu van.

Nyilvan ha nem akarod, nem viszed, de en szemely szerint nem lennek most nyugodt. Az is lehet, hogy a gyerekorvos nezte be es nincs problema, de akkor se tudnek otthon ulni es meg legalabb 6-8-9 honapig nezni es varni, hogy akkor most mi is lesz.

2023. nov. 29. 10:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 14. Én egy szóval sem mondtam, hogy nem szeretném elvinni, vagy nem szeretnék utánajárni. Én sem vagyok nyugodt, ezért is kérdeztem, hogy ti mit tennétek. Mert nem tudtam merre, vagy hogy induljak el. És én ezzel nem takarózni akartam, csak leírni hogy a kedves ortopédus tényleg átnézte, és nem tudom hogy alakulhatott ki ez, ilyen kis idő alatt, mikor ott még nem volt probléma. Első babám így nem vagyok ezekkel teljesen tisztában. Meg az orvost sem teljesen értem, hogy miért nem visszaküldött minket, hanem csak annyit mondott hogy oké, majd ha jár akkor menjünk vissza. De szerintem akibe szorult egy kicsi felelősségtudat az nem nyugodt ilyen helyzetben. Csak szimplán nem tudtam hogy merre kellene induljak.
2023. nov. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!