Mi a tapasztalat a 3. Bexsero oltás kapcsán,mennyire jellemző a láz?
Az első után 3 napig volt lázas,a 3.nap volt a legdurvább 39 fok!! :( 2-3óránként kellett lázcsillapítózni
A 2.oltasnal nem volt laza,hoemelkedese sem!
Örömmel hallom, amit írsz, úgy tűnik, hogy ti megúsztátok :)
Szurkoljatok nekünk, mi pénteken kapjuk a bárányhimlő-NeisVac C kombót, a történtek tükrében eléggé tartok tőle...
5-12-18. vagyok :)
Huh...
Nem akarok negativat irni mert igazabol az ember ilyebkor csak pozitivat akar olvasni 😅
De kisfiam a baranyhimlo elleni elegge kiutotte 2 napig is lazas volt,kedvtelen :(
Pedig o az oltasokat jol viselte
Egyedul ami lazat okozott az a baranyhimlo elleni es a bexserobol az elso (merem remelni h igy is marad)
Neisvac C nel semmi gond nem volt :) elsonel es masodiknal sem
23! Szorítok :D
Az én fiam még a DTP+IPV+HIb oltástól is belázasodott.. első alkalommal “csak” 38 fok körül, de 2 napig, második alkalommal 39.8 (levonás nélkül) volt a legmagasabb, ott az este volt húzós, másnap délutánra már csak hőemelkedés volt, estére meg el is múlt.
Nem lehet róla lekesni,nem korhoz kotott,felnott korba is beadhato :)
Mindetto oltas nagyon fontos.
Halalos betegseg ellen ved! Ez legyen a szemed elott!
Enis feltem hogy fogja majd viselni de jol szerencsere
Mar elis felejtette hogy kapott 😊
Nesivac C nel semmi gond nem volt
Bexsero elso adagjatol bizony lazas lett :(
De a 2.es 3.tol mar semmi baja nem volt
23-as vagyok, köszönöm annak, aki szorított, tegnap megkaptuk a szurikat, és eddig (kop-kop-kop) semmi baj nincs :)
A bárányhimlőnél elvileg 7-10 nap múlva lehetnek inkább mellékhatások, szóval ezen a kritikus időszakon túl kell jutni, remélem nem lesz vészes.
Ráadásul kiderült, hogy a doktornő ajánlására ismétlésnek nem is a Neisvac-ot kaptuk, hanem valami mást (elfelejtettem a nevét 😊) , ami több alfaj ellen is immunizál, ha jól értettem (és persze nem dobozdíjas, hanem 15e Ft 🙃), szóval ettől is tartottam, mint ismeretlentől, de ezt a részét már valószínűleg megúsztuk 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!