ProbiotikumTÓL hasmenés? (Progastro)
Figyelt kérdés
Kétéves gyermekemnél tapasztalom, hogy ha normalizálódik a széklete és kap egy Progastro Kid Minit, a következő széklet klasszikus hasmenés és ahogy nem kapja, gyorsan helyreáll normális sűrűségű székletre. Tapasztalt már más is ilyet? Egyébként laktózérzékeny a gyerek, de a laktóztól nem a következő széklet lesz híg, hanem egy bő nap múlva kezd csak lágyulni. Más érzékenység nem ismert, úgyhogy nem tudom elképzelni, mi okozhatja ebben a termékben, már ha ez okozza, bár többször ellenőriztük már úgyhogy kb. biztos.2023. okt. 14. 12:00
1/5 anonim válasza:
Legtöbb probiotikum laktózos sajna🥲
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem.
2023. okt. 25. 04:01
3/5 anonim válasza:
Mástól is hallottam, hogy megy tőle a gyerek hasa. Muszáj szednie? Én nem adnám neki többet.
4/5 A kérdező kommentje:
Eladtam aztán a maradékot, s váltottam Protexin Restore Baby-re, az jó.
2024. márc. 10. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!