Bexsero védőoltást beadatni avagy sem?
Hogy lehetne felesleges az, ami megmentheti a gyermekemet egy súlyos/halálos betegségtől?
Az ára más kérdés, azt épp megértem, ha valakinek nem telik rá (csak azt tartom hülyeségnek, ha ebben az esetben ezt nem ismeri be, mikor megkérdezik a véleményét róla, hanem jön a feleslegességgel vagy a mellékhatásokkal).
Egyébként az én fiam az első kettőt minden tünet nélkül viselte, a 3. pedig (amit 1 évesen kapott) kiütötte, 3 napig volt lázas, első nap 40 fölött volt a hője... Nagyon durva volt, de túl vagyunk rajta, és valószínűleg a betegséggel rosszabbul jártunk volna...
Ne nekem ird. En beadattam amit lehetett. Eletet menthet. 1 percet sem gondolkodtam.
De nem mindenki gondolja igy
"Az ára más kérdés, azt épp megértem, ha valakinek nem telik rá (csak azt tartom hülyeségnek, ha ebben az esetben ezt nem ismeri be, mikor megkérdezik a véleményét róla, hanem jön a feleslegességgel vagy a mellékhatásokkal)."
A többség azért jön ezekkel q kifogasokkal, mert ha elmondja, hogy nincs rá keret, akkor azonnal felelőtlen szülő lesz belőle, aki q semmire vállalt gyereket.
Nekem van rokonom, aki elkapta ezt az agyhártyagyulladást, nem tudtak rajta segíteni.
Az egyik testvére ápolta egész életében, nem is alapított saját családot. Mikor meghalt, most a másik testvér ápolja unokázás helyett. Egy 1-2 éves gyerek értelmi szintjén van, néha ki tud menni pisilni, néha bepisil. Amikor mondókázol neki, akkor tudja mondani a sor utolsó szavát, de azt sem felismerhetően. Tudja a kipp-kopp ki kopog?-ot játszani és kb. ennyi.
Ehhez képest még egy hét láz is semmi, azon túl vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!