Kisfiam délelőtt hőemelkedéses lett. Semmi egyéb tünet. Estére szintén. Találkoztatok ilyennel? 2 éves
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 21:03
1/8 anonim válasza:
Rágófogak kinnt vannak már?attól lehet sztem
2/8 anonim válasza:
A fülével nincs baja? Az is eléggé alattomos, amikor a nátha ráhúzódik.
3/8 A kérdező kommentje:
A hátsó rágofogok hiányoznak már csak. Múlt hét előtt náthás volt, de azért nem gondolnék a fülére mert állítólag az annyira fáj, hogy nagyon sírnak ilyesmi. Tegnap éjjel többször fent volt, ennyit vettem észre. És délelőtt a hoemelkedes. És ma koraesre
2023. szept. 24. 21:33
4/8 anonim válasza:
Nálunk nem volt sírás. Csak hőemelkedése volt más tünetek nélkül, meg mondta, hogy van valami a fülében, és az orvos tudta csak megerősíteni.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedden amúgy is kellene mennünk 2 éves státuszra. Addig meglátjuk mi lesz. Köszi.
2023. szept. 24. 21:45
7/8 az agy válasza:
Mi lenne, ha megkérdeznéd a gyermekorvost?
8/8 anonim válasza:
A 3 éves lányomnak minden megfázás ráhúzódik a fülére.
Múlt héten beteg volt, de nem kapott antibiotikumot. Pénteken visszavittem, mert több jel utalt gyulladásra, a gyerekorvos akkor sem írt. Szombaton visszalázasodott, ma kaptunk antibiotikumot, mert tényleg be van gyulladva.
Azon kívül, hogy bágyadt kicsit nem mondja, hogy fáj és nem is sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!