Pár napja a kisfiam (13hónapos) karján és lábán jött ki pár pötty. Bolhacsípésnek gondoltam (gondolom), mert a szomszéd macskái állandóan átjárnak és azokból kijöhetett, mert találtam idebent 1 db bolhát.
Tegnap hasmenéses széklete volt 3x, ma pedig 1x. Jó kedve van, sokat eszik és iszik, viszont estére kijöttek a hasán is a kiütések.
Mit gondoltok, ez bolhacsípés vagy himlő? Velünk alszik, rajtunk nincs csípés.
Nem tudom, mi ez, de szerintem tuti, nem bárányhimlő, az nem ilyen. Inkább valami csípés lesz.
2023. szept. 23. 21:40
3/15 A kérdező kommentje:
Amik pár napja kijöttek kiütések, azok hólyagosak
2023. szept. 23. 21:46
4/15 anonim válasza:
Én azt gondolom,hogy ezt nem itt kellene.
Gyerekorvosotok nincs,hogy elvidd hozzá?
Most itt egy takarítónő vagy egy bolti eladó szerinted jobban tudja?
2023. szept. 23. 22:05
5/15 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nyilván el fogom vinni hétfőn az orvoshoz. Ügyeleti ellátást jelenleg nem igényel, mint mondtam, jó kedvű, eszik, iszik, láztalan.
2023. szept. 23. 22:19
6/15 anonim válasza:
Az tuti, hogy nem bolhacsípés, az nem ilyen.
2023. szept. 23. 22:41
7/15 anonim válasza:
Magyarorszagon van baranyhimlo oltas, mar megkapta ?( nem tudom mikor van, nem ott lakom )
Persze az oltastol meg lehet, de nem a labon jellemzo eloszor.
Valami megcsiphette, vagy enyhe allergia.
Ezzel nem kell orvoshoz rohanni hetfon sem, valoszinu meg sem latszik majd addigra.
2023. szept. 23. 22:51
8/15 anonim válasza:
Elozo vagyok, ha hasmenese is volt, valoszinu enyhe virus, viruskiutes.
2023. szept. 23. 22:52
9/15 anonim válasza:
1 napos bolhacsípésem már olyan, mint az első képen, a friss pedig, mint a harmadikon, még szinte ugyanott is csípett meg a szemét. De konzultálj a dokival.
2023. szept. 23. 23:17
10/15 anonim válasza:
Mégis miféle agyhalott kérdez ilyesmit dilettánsok gyülekezetétől ahelyett, hogy szakorvosnak mutatná meg ? Az ilyenek gyerekei szoktak elpatkolni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!