Mit lehet tenni, ha nem eszik egy 2 éves gyerek ?
Figyelt kérdés
Egész nyár úgy telik el, hogy a 2 éves fiam egész nap alig eszik valamit, szinte csak 1x eszik egy nap akkor is keveset. Arról nem is beszélve, hogy extrém válogatós pici korától kezdve. Ezt már nem lehet a nyárra, melegre fogni, ez nem csak ideiglesen étvágytalanság, már régóta húzódik de mostanra már sok. Fél éve már említettem ezt a dokinak, hogy alig eszik, válogatos, nem eszik semmi zöldséget, gyümölcsöt, doki csak legyintett, hogy ő ilyen fajta. Én már minden praktikát kipróbáltam a földön, hogy egyen, de már kétségbe vagyok esve, hogy egyszer csak nagyon megbetegszik. Inni sem nagyon iszik. Már 1 éve, amiota megy, nem is hízott egy dekát sem, csak magasabb lett.Mit tudok tenni, mit csináljak ? Kérlek adjatok tanácsot aki hasonló cipőben járt2023. aug. 22. 18:30
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, de a kiskanál kommandó sem hozott sikert. Reménytelennek látom már, hogy egyen
2023. aug. 29. 16:19
12/16 anonim válasza:
Szia. Most találtam rá a kérdésedre. Változott valami azóta? Mert most mi is ugyanebben a cipőben vagyunk ugyanennyi idősen amit ide leirtál tavaly.
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nem nagyon változott azóta sem a helyzet, azóta is fényevő a fiam, tésztaféléket megeszik, 1 kaja ami neki jöhet minden nap és nem utasít el az a palacsinta, úgyhogy lényegében palacsintán él, palacsintát sütök szinte minden másnap, persze mindennel van kínálva de semmi.....próbálom elengedni és nem idegeskedni rajta, néha sikerül néha nem. Magasságra nől, hízni nem hízik, betegesnek szerencsére nem beteges.
okt. 28. 21:34
15/16 anonim válasza:
Ne aggódj, az a fő, hogy jól fejlődik. Nagyon finom palacsintát csinálsz biztosan.
Milyen töltelékkel fogadja el? Avval lehetne variálni.
16/16 A kérdező kommentje:
Palacsintát is csak pusztán, vagy kicsi kristalycukorral vagy kakaóval megszórva, de azt annyira nem erőltetem, akkor inkább egye pusztán. A palacsintatésztába szoktam neki belerejteni almapürét, körtepürét.
nov. 6. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!