Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet az a fiam szajan ?

Mi lehet az a fiam szajan ?

Figyelt kérdés

Valami feher pottyek(nem kituremkedo,csak olyan folt szeru pottyek),de nem afta,nem is szajpenesz.egyikre sem hasonlit.(lanyomnak volt mindketto,nem ilyenek voltak)reggelre lett olyan neki,de csak a felso es also ajka.bent a szajaban nincs,nem fajlalja,eszik iszik rendesen.

Tegnap kapott uj cumit,de sterilizalva lett hasznalat elott,ahogy a cumisuvegeket is sterilizalom rendszeresen

En arra gondoltam,hogy a cumizastol kiazott,vagy hogy is mondjam.

Hetvege leven nem tudom orvosnak megmutatni,de ha nem múlik el, hétfőn elviszem ot orvoshoz

Surgossegire ezzel nem rohannek

Ha esetleg valaki tudna valami valaszt adni,vagy tapasztalata lenne ilyennel,szivesen varom a valaszat.koszonom elore is

2023. júl. 8. 13:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Koszi 10.

De az a furcsa,hogy nem is faj neki.eszik,iszik,nem nyűgös,nem sir,es nincs fura szaga a szajanak .

2023. júl. 8. 14:13
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem herpesz ugye?

(Nekem nem annak tűnik, csak bedobom, mert azzal lehet mennék már ma kórházba a gyerek életkora szerint).

2023. júl. 8. 14:19
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem herpesz...

15 honapos egyebkent.

2023. júl. 8. 14:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Az anaftin sprayt vagy a phlogosol ecsetelot is lehet rá használni, ezek nem árthatnak.
2023. júl. 8. 14:50
 15/21 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy nincs itthon semmi ilyesmi,gyogyszertar meg a kozelben sem ami nyitva lenne

Egyedul kamistad baby van itthon a fogakra,de gondolom az nem jo ra.

2023. júl. 8. 15:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy valami vírusos vagy bakteriális, de majd az orvos megmondja. Sztem hétfőig nem kell vele sehova menni, ha nem lesz rosszabb a helyzet...

Szajpenesz nalunk is volt, de csak nyelven. Nem tudom, ez az-e...

Simán a játszótérről hoztuk haza. Amnyi volt, hogy néhány fokot felmaszott, utana gondolom, bevette a kezét a szájába... hiába az otthoni fertőtlenítés sajnos.

2023. júl. 8. 16:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszokat ❤️
2023. júl. 8. 16:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Vagy gombàs... a szájpenész is az amúgy. Antibiotikum utan is jelentkezhet.

16. Voltam

2023. júl. 8. 16:38
 19/21 anonim ***** válasza:
A szájpenész gombás fertőzés. És igen, attól lehet, hogy mindent a szájába vesz. Amíg nem jutottunk el az orvoshoz ecsetelőért, én Octenisepttel kezeltem neki
2023. júl. 8. 21:01
 20/21 A kérdező kommentje:

Sikerult szereznem octeniseptet,hetfoig kibirja,szerencsere meg most sem faj neki,tud tole enni inni,szoval nincs nagy baj,csak megijedtem reggel ahogy meglattam.

De mar tul vagyok az ijedtségen

Aranyosak vagytok,hogy ennyi tanacsot es felokositast kaptam.koszonom meg egyszer 🙂❤️

2023. júl. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!