Mi lehet az a fiam szajan ?
Valami feher pottyek(nem kituremkedo,csak olyan folt szeru pottyek),de nem afta,nem is szajpenesz.egyikre sem hasonlit.(lanyomnak volt mindketto,nem ilyenek voltak)reggelre lett olyan neki,de csak a felso es also ajka.bent a szajaban nincs,nem fajlalja,eszik iszik rendesen.
Tegnap kapott uj cumit,de sterilizalva lett hasznalat elott,ahogy a cumisuvegeket is sterilizalom rendszeresen
En arra gondoltam,hogy a cumizastol kiazott,vagy hogy is mondjam.
Hetvege leven nem tudom orvosnak megmutatni,de ha nem múlik el, hétfőn elviszem ot orvoshoz
Surgossegire ezzel nem rohannek
Ha esetleg valaki tudna valami valaszt adni,vagy tapasztalata lenne ilyennel,szivesen varom a valaszat.koszonom elore is
Nem,szopóhólyag egy helyen van,ez pedig az egesz szajan van.
Nyelven nincs neki,es bent a szajaban sem.csak az ajkain.
A szajpenesz nekem is eszembe jutott de mint irtam is a lanyomnak volt,es ez nem ilyen volt.
Aftara pedig egyaltalan nem hasonlit,es nem is faj neki
Eleg homalyos mert a legeny eleg turelmetlen volt fotózás kozben.bocsi
Lehet nem komoly de engem akkor is idegesit mi lehet az,es alig birom kivarni a hetfot mig orvoshoz viszem.
6 no nagyon szuper 😒
Koszi szepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!