Kiütéses lett a fiam lába reggelre, estére a tenyerén is látom. Ha nem fájlalja, az még lehet kéz-láb-száj betegség?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem zavarja, nem látszik hogy bármit is érzékelne belőle. 2,5 éves, 4 napja nem volt bölcsődében, ha ez számít a kérdésben.
Ha csak ezeken a területeken marad akkor kizárólag kéz-láb-száj vírus lehet?
2023. júl. 4. 21:28
1/11 A kérdező kommentje:
Ja és meleg ezeken a területeken. Biztos hogy doki látogatás lesz holnap, csak kiváncsi vagyok addig is, hogy ez mennyire esélyes hogy vírus.
2023. júl. 4. 21:34
2/11 anonim válasza:
Nekem 1 hete nem volt oviban a fiam és akkor jött ki rajta két láb száj vírus. Lappangási idő. Nem feltétlen fáj. Neki még csak csúnya sem volt. Csak pár pötty.
4/11 anonim válasza:
Pont ilyen volt a fiamnak is csak kevesebb.
5/11 A kérdező kommentje:
Oh basszus. És neki sem volt semmi más tünet? Se láz se köhögés semmi?
2023. júl. 4. 22:45
6/11 anonim válasza:
Ez kèz-làb-szàj. Az èn gyerekemnek is kevesebb pöttye volt
7/11 anonim válasza:
Semmi más tünete nem volt. Pár ilyen pötty a tenyerén, talpán meg a szájában. Ha nem nyújtja rám a nyelvét észre se veszem olyan kevés meg halvány volt. Nem kell azért megijedni. Kap gyógyszert, beadod és annyi. Te is elkaphatod
8/11 A kérdező kommentje:
…De jó, hogy nemrég a család összes gyereke együtt játszott..!
2023. júl. 5. 07:09
9/11 anonim válasza:
Nem rég esett át a fiam a kéz-láb-száj betegségben, ilyen kiütései voltak, a szájában is voltak sebek,az orvos azt mondta, onnan vitte át a bőrére a kiütéseket. Én megnézetném orvossal, száj, torokfájás is állhat a háttérben, azt meg kezelni kell.
10/11 A kérdező kommentje:
Semmi extra javaslatot nem kaptunk, csak hogy ne ázzon a bőre, ha lázas legyen lázcsillapító..
Most a szájában is megjelent, de eszik iszik szerencsére. :(
2023. júl. 5. 18:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!