Kire hagyod a gyereket, ha beteg?
Ovisom van, elég sokat beteg. Ti kire hagyjátok ilyenkor? Főleg olyanok válaszát várom, akik nem tudnak állandó home officeban lenni. Nekem kb 2 éve már nem nagyon engedik a sok home officet, havi 2-3 nap maximum.
Szóval home offical egy minimálisat tudok megoldani.
Nagyszülő egy sincs. Rokonok, barátnők maguk is dolgoznak, amúgy is nekik is szinte mindnek van saját gyereke.
Táppénzre szoktam menni, gyáp-ra néha még.
Kerestünk fizetős segítséget, de elég durva árakon mennek, kisváros, nyugdíjas néni 20 ezret kér 8 órára, tehát egy hetes betegségnél egy 100-as, bár nem állunk rosszul de azért na..kicsit durvának tartom
A férjem keveset marad vele itthon, idén eddig 1* volt egy hetet vele összesen. Neki érettségivel van egy komoly vezetői munkája egy multinál 50+ emberrel, jókor volt jó helyen, mindig azt mondja én képzett vagyok könnyen találok jó munkát akármikor, ő meg szerinte nem, úgyhogy ő nem fog állandóan táppénzezni vele, egy évben 2* max..
Nálatok nincs ebbő mindig gond? Hogy lehet ezeket az éveket kibírni?
Úgy érted, 600 000 nettó... Azért 2,4 és 0,6 között van egy kis különbség.
Azért a nyugati országokban sincs kolbászból a kerítés, ne hidd. Lehetséges, hogy bizonyos cégvezetők ennél többet keresnek, de azért az sem mindegy, hogy 15 személyből áll az a cég, vagy mondjuk a Microsoft vezetője. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!